Köy Okullarından İnönü Üniversitesine Ziyaret

İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan Toplumsal Duyarlılık Projeleri Topluluğu (TODUP)

İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan Toplumsal Duyarlılık Projeleri Topluluğu (TODUP) “Sokaktan Doğan Umut Projemiz” kapsamında köy okullarını İnönü Üniversitesinde misafir etti.

Sokaktan Doğan Umut Projesi (SDUP) kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Malatya Örenönü İlköğretim Okulu ve Kuyulu İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri misafir edildi. TODUP tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere spor sahaları, tenis kortları, dağcılık ve kış sporları salonu gezdirildi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler ayrıca Kütüphane Seminer Salonu’nda düzenlenen ilgi yarışmasına katılarak eğlenceli ve güzel vakit geçirdi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren TODUP Başkanı Zeynep Yüksel, şunları söyledi:

“İnönü Üniversitesi topluluklarında TODUP olarak, Sokaktan Doğan Umut Projemiz kapsamında bugün Örenönü İlköğretim Okulu ve Kuyulu İlköğretim Okulundaki öğrenciler ile birlikte ‘Bilgi Yarışması’ düzenledik. Yarışmadan önce öğrencilerle üniversite gezildi, Tenis Topluluğu ve Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu’nun destekleriyle çocuklarla eğlenceli vakit geçirildi ve gün sonunda yarışma düzenlendi. Her iki okulu da başarılarından dolayı tebrik eder, Tenis Topluluğu ve Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu’na çok teşekkür ederiz.”

Etkinlik, bilgi yarışmasında başarı kazanan öğrencilere kupa ödülü verilmesinin ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme