Karataş ve Kırçuval ailesinin mutlu günü

Malatya'da son yılların en yoğun katılımlı düğünü...Tuğçe ve Onurhan erdi muradına…Malatya Saray Havuzbaşında yapılan düğüne yoğun katılım oldu.

Tuğçe ve Onurhan erdi muradına, biz çıkalım kerevetine…Malatya’da görkemli düğün. Yoğun bir katılım oldu...

 

Malatya’da yılın düğünün de Tuğçe ve Onurhan çiftinin nikahını Malatya’nın Başkanı Selahattin Gürkan kıydı. Çiftin Nikah Şahitliğini Vali Hulusi, Şahin, AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran, Battalgazi belediye başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Kale Belediye başkanı Murat Koca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü. Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Kandarma Alay Komutanı Albay Ercan Altın, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Yeniden Refah Partisi il başkanı Bilal Yıldırım, TSO önceki başkanı Abdurrahman Yavuz yaptı.

 

Nikahı kıyan Malatya’nın Başkanı Selahattin Gürkan, genç çiftlere mutluluklar dileyip “Karataş ve Kırçuval ailelerinin kıymetli evlatları Tuğçe ve Onurhan evlatlarımızın nikah akdini gerçekleştirdik. Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum.”dedi.

 

Vali Şahin, Milletvekilleri Çalık, Fendoğlu ve diğer şahitler genç çiftlere mutluluklar diledi. Ülkü Ocağı Başkanı Turgay Şengönül, genç çiftlere Kur'an-ı Kerim ve Ay-Yıldızlı bayrak hediye etti. Genç çiftlere çeşitli hediyeler de vardı. Salon ise çiçek bahçesine döndü...

 

Dünürler…Oğlunu evlendiren Battalgazi belediye başkan yardımcısı Zafer Kırçuval ile kızını evlendiren E. Kurmay Yarbay Hasan Yalçın Karataş davetlileri kapıda karşılayıp uğurladı.

Bakmadan Geçme