Kale Belediye Başkanı ve Mahalle Muhtarlarından Başkan Gürkan'a teşekkür

Kale İlçesinde 2022 Yılı Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, iklim şartlarının elvermesi nedeniyle merkez ve ilçelerde asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 
Vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir ulaşım imkânına kavuşması için yolları standart hale getiren Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri, Kale ilçesinde de asfaltlama çalışmalarını 2022 yılı programı dâhilinde tamamladı. 
İlçelerinde yapılan asfaltlama çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Kale Belediye Başkanı Murat Koca, “ 2022 yılında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının yaptığı çalışmaları sahada gezerek yapılan yatırımları değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve ekibine ilçemize yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Karahüseyin, Uzunhüseyin, Aluçlu bölgemizden Kıyıcak bölgemize kadar, yani Kale ilçemizin bir ucundan diğer bir ucuna kadar yollarımızın bu yıl programda olanların tamamı yapıldı. 2023 yılında da geriye kalan yollarımızı birlikte istişare ederek inşallah vatandaşlarımızın daha güzel, daha güvenli bir yolda hizmet almalarını sağlayacağız. En önemli yollarımızdan Çanakcı, Bent, Kumluyazı ve diğer mahallelerimizde bu yıl çok ciddi yol çalışmaları yapıldı. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
2022 yılı çalışmalarını Kale ilçesinde tamamladıklarını söyleyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın koyduğu hedef doğrultusunda bütün ilçelerimizde asfaltsız mahalle yolu kalmaması için yola çıkmıştık. Daha önceki yıllarda zaten Kale ilçemizde bu hedefe ulaştık. Ayrıca Kale Belediyesinin sorumluluğunda olan yollarda yine ortak yaptığımız çalışmalarımızda birçok yolumuzu da tamamladık. Eksik kalan yollarımızda 2023 yılı içerisinde yapacağımız planlamalarımızla devam edeceğiz. 2022 yılı içerisinde Kale ilçemizde ağırlıklı olarak BSK dediğimiz sıcak asfalt kaplamalarıyla çalışmalarımızı yaptık. Çok önemli yollarımız vardı. Özellikle Çanakcı mahallemizin yolunu tamamladık. Çanakcı mahallesi yüksek rakımda olan bir bölgeydi. Hem dağda, hem ovada üzerimize düşen tüm görevleri yaptığımızı düşünüyoruz. 
Eksik kalan yerleri de tamamlayacağımızı ifade etmek istiyorum. Çalışmalarımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Bent Mahalle Muhtarı Selim Kızıltaş, şehir merkezinde olan hizmetleri kırsalda da aldıklarını belirterek, Bent Mahalle sakinleri adına Başkan Gürkan’a teşekkür ettiklerini söyledi.
Düztarla Mahalle Muhtarı Kaya Berkgil ise, “ Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Yıllardır göremediğimiz hizmeti şu anda gördük. Sayın Selahattin Gürkan Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Merkezde yapılan çalışmaların aynısı Kale ilçemizde de yapıldı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Selahattin Gürkan Başkanımızdan Allah razı olsun” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme