Kâhtalı, muhtarları dinledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kâhtalı

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kâhtalı, Battalgazi ilçesinde görev yapan Hacı Yusuflar, Hatunsuyu, Karaköy, Fırıncı, Üzüm, Erenli, Karatepe, Çiftlik, Yenice, Pelitli ile Yeni Köy mahalle muhtarları ve Battalgazi Bölgesi Sulama Suları Projeleri Koordinatörü Mehmet Nuri Alan ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. 

Toplantıda, mahalle muhtarlarının DSİ ve Orman Kadastrosu ile ilgili talep ve sorunlarını dinleyen Kâhtalı, muhtarlarla ayrıca TOKİ tarafından yapılan yatırımlar ve bölgeye yapılması planlanan diğer projeler ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu. 

Muhtarların kendilerinin yol arkadaşı olduğunu dile getiren Kahtalı, muhtarlarla beraber Malatya’ya hizmet etmeye çalıştıklarını ifade etti.  Kahtalı, “Muhtarlarımız bizim hem destekçimiz hem de mesai arkadaşımız. AK Partinin hizmet anlayışı temelden başlar. Bu yüzden muhtarlarımız bizim için çok önemli. Onlar sayesinde en ücra köşedeki mahalle ve köylerimizin dahi sorunlarını öğreniyor ve bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız da hakikaten bu sorunların çözülmesi için büyük çaba veriyorlar. Ben bu noktada kendilerine teşekkür ediyorum. Biz muhtarlarımızla bugüne kadar el ele vererek güzel hizmetler yaptık, bundan so
nra da birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Muhtarların büyük bir sorumluluk taşıdığını belirten Kahtalı, “Muhtarlarımız devletimizin mahalle ve köy halkı üzerindeki gözü kulağı. Nerede bir yardıma muhtaç varsa muhtarlarımız bunu iyi bilmeli ve gerekli kurumlarla irtibata geçerek o vatandaşlarımıza yardım elinin uzatılmasını sağlamalı. Bu konuda bütün muhtarlarımızın çok duyarlı ve hassas olmasını ben hassaten rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme