Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü dolayısı ile ziyaret

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü dolayısı ile ziyaret

Arapgir Belediye Başkanı v. Basri Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem ile birlikte Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Arapgir İlçe Jandarma Komutanı v. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şerafettin Demircioğlu’nu ziyaret ederek teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutladı. 
Başkan v. Basri Yılmaz ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı v. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şerafettin Demircioğlu’nun nezdinde tüm Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak ‘183 yıldır milletimize ve ülkemize fedakarca ve kahramanca hizmet eden, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Jandarma Teşkilatımızın 183. yıldönümünü kutluyor, ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle görev yapan jandarma ve tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum’ ifadelerini kullandı. 
Başkan v. Basri Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı v. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şerafettin Demircioğlu’na Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. 
İlçe Jandarma Komutanı v. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şerafettin Demircioğlu, Belediye Başkan v. Basri Yılmaz ve Başkan Yardımcılarımız Gürbüz Bulut ile Ramazan Erdem’e gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten ve hediyelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme