İYİ Partili Sarıtaç, 'Artık Hekimhanlı Kazanacak'

Eğitimci İşkadını Asuman Sarıtaç, Hekimhan ziyaretinde yaptığı açıklamada,

Eğitimci İşkadını Asuman Sarıtaç, Hekimhan ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Maden zenginlikleri ile nam salmış kadim ilçemiz Hekimhan, İYİ Parti ile gelişecek, güçlenecek. Artık Hekimhanlılar kazanacak" dedi

İYİ Partili Asuman Sarıtaç, ilçe ziyaretleri kapsamında Hekimhan'daydı.

Sarıtaç'ın ilk durağı Partisinin İlçe Başkanlığı oldu. Gerçekleştirilen İlçe Kongresinde seçilen Başkan Ali Rıza Çoban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İYİ Partili Sarıtaç," Bu kutlu davamızın bir neferi olan Ali Rıza başkanımızı tebrik etmek amacıyla buradayız.İlçe teşkilatımız Allah'ın izniyle seçimlere hazır. 2023 seçimlerinde Millet İttifakımızın kadim ilçemiz Hekimhan'da rekor bir oy alacağına inanıyoruz. Hekimhan yüzünü güneşe dönecek." diye konuştu.

İYİ Partili Sarıtaç, Hekimhan'da İlçe Belediyesinin çabalarının muazzam derecede olduğunu ifade ederek, merkezi yatırımlar ile bu yatırınların güçlendirileceğini söyledi.

İlçenin zengin maden yataklarını barındırdığını kaydeden Sarıtaç, bu zenginliklerin ilçeye fayda sağlaması için 2023 seçimleri sonrası eylem planlarının devreye gireceğini belirtti. İYİ Partili Sarıtaç," Maden zenginlikleri ile nam salmış kadim ilçemiz Hekimhan, Millet İttifakı ile gelişecek, güçlenecek." sözlerini kullandı.

İYİ Parti Hekimhan İlçe Başkanı Ali Rıza Çoban ise," Partimizin önemli isimlerinden Asuman hanım bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz" dedi. 

Partinin ilçe teşkilat çalışmaları ile ilgili istişarede bulunan Sarıtaç, ardından Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ'ı ziyaret etti.

Bakmadan Geçme