İYİ Partili Göçmez 'Önceliğimiz Malatyadır''

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Doğanşehir ilçesinde hükümete sert sözlerle yüklendi.

Göçmez “HÜDAPAR ile aynı listede yer alanlar Dolmabahçe’de terör örgütleriyle mutabakat imzalayanlar, TRT’ye bebek katili terörist başının kardeşini çıkartanlar bizleri terörist konumuna koymaya çalışıyorlar. Genel Başkanımızın söylemini bizlerde tekrarlıyoruz ve diyoruz ki eğer PKK’lı isek derhal bizi tutuklayın” dedi.
“SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAK KADROLAR İYİ PARTİ KADROLARINDA MEVCUTTUR”
“Malatyamızın tüm ilçelerini geziyor esnafımızın, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz ve genel sıkıntının deprem sonrası hızla artan ekonomi, işsizlik ve liyakatiz kadrolar olduğunu görüyoruz. Gençlerimiz yurt dışına çıkmak için uğraşıyor. 22 yıldır yaşanan adaletsizlik her kesimi yurt dışına itiyor. 22 yılda gelinen nokta sosyal medya paylaşımı ile tutuklanabiliyorsunuz. Özgürlük yok, liyakat yok, eğitim sistemi çökmüş durumda. İYİ Parti iktidarında söz veriyoruz önceliğimiz özgürlükler olacak, liyakat olacak, eğitim olacak. Unutmayın ki sorunlar onları yaratanlarla çözülemez. Sorunları çözüme kavuşturacak kadrolar İYİ Parti kadrolarında mevcuttur.”
“ÖNCELİĞİMİZ MALATYA’DIR”
Önceliğimiz Malatya’dır diyen İYİ Partili Göçmez, “Çadır sorununun bir an önce çözümlenerek konteynerlara geçişin hızlandırılması ve geç kalınan enkaz kaldırmanın ivedilikle sonuca ulaştırılması gerekmektedir. Yaz ayları ile birlikte çadırlarda kalmak işkenceye dönecektir. Malatya’nın geleceğini inşa ederken ortak akılla hareket ederek planlama yapılmalıdır çünkü Malatya hepimizindir. Malatya’daki yıkımı seçim çalışmaları sırasında unutturulmaması gerekiyor.” dedi.

Bakmadan Geçme