İYİ Partili Göçmez ,'Çözüm İYİ Parti İktidarında'

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Pütürge ve Doğanyol ilçesi ziyaretinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek “Çözüm İYİ Parti iktidarında” dedi.
Beraberinde il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Pütürge ve Doğanyol çıkarması yapan İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, vatandaşların kayısı ile alakalı şikâyetlerini dinleyerek “Malatya’da kayısıyı çok farklı yerlere getireceğiz. Biz sorun olmaya değil sorunları çözmeye geliyoruz. Vatandaş olarak sizler kayısının Mevlüt Aslanoğlu ile birlikte değerlendiğini söylüyorsunuz. İnşallah sizlerin teveccühüne layık olan Mevlüt Aslanoğlu gibi bizlerde sizlerin dualarını almaya layık oluruz. Biz çözüm önerilerimiz ile geliyoruz. Biz sadece kayısıyı değil Malatyamıza değer katmak için geliyoruz. Malatya’ya yatırımlar ne kadar fazla gelir, teşviklerden Malatya ne kadar pay alırsa o kadar mutlu oluruz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir ve biz diyoruz ki çöüzüm İYİ Parti iktidarında” dedi.
“İnsanın Gıdası Tarım, Tarımın Gıdası Sudur”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Türkiye'nin en büyük şanssızlığı, vizyonsuz yönetimdir. Mevcut iktidar çiftçiyi hiçbir zaman dikkate almadı. Tarımı geliştirmek için kıllarını bile kıpırdatmadı. Avrupa'nın en geniş tarım alanlarına sahip Türkiye'yi, tarımda ithalata muhtaç bir ülke haline getirdi. Son 10 yılda çiftçi sayısı yüzde 40 düştü. 400 binden fazla insanımız, toprak işlemeyi bıraktı. 2002'den bu yana tarım alanlarımızın yüzde 12'sini yitirdik. Tarımsal üretimde dünyanın en büyük ikinci ülkesi olan Hollanda kadar tarım alanını kaybettik. İYİ Parti iktidarında çiftçi hak sahibi olacak. İnsanın gıdası tarım, tarımın gıdası sudur. Toprak, su ve tarım birbirine bağlı ve bağımlıdır. Birlikte yönetilmeli, birlikte planlanmalıdır. İYİ Parti olarak yetkiyi aldığımızda tam olarak bunu yapacağız ve toprak, su ve tarımsal üretim üçgenini bütüncül bir anlayışla ele alacağız.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme