İYİ Parti'den MASTÖB'e ziyaret

İyi Parti Ankara il teşkilatından MASTÖB İl Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

 İyi Parti Ankara   il teşkilatından MASTÖB İl Başkanlığına nezaket  ziyareti gerçekleştirildi.Ziyarete İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ömer Doğan, Gülseren Şenyüz, Komisyon Başkanı  Sıdıka Kuşanaç katıldı.
Mastöb’ün  önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu açıklayan heyet,” MASTÖB önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının da çatı örgütüdür. MASTÖB gerek İstanbul, gerek Ankara ve Malatya’daki yapmış olduğu çalışmaları da yakinen takip ediyoruz.Malatya’da yatırım yapma anlamında çalışmalarını gayretlerini yakinen takip ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
MASTÖB Ankara İl Başkanı Selçuk Kaymaz ise, “Bizler Malatya’mızın menfaatleri için kim bir taş üstüne taş korsa her zaman yanındayız. Her defasında söylüyorum. MASTÖB olarak bizler kurulduğumuz günden bu güne her türlü siyasi parti ve oluşuma eşit mesafedeyiz. Malatya’nın menfaat ve çıkarları korunmak şartıyla herkesle bir araya geliriz. Bizim için asıl olan Malatya’nın birliği ve beraberliğidir. “ dedi.
 

Bakmadan Geçme