İtfaiye Teşkilatımızla Gurur Duyuyoruz

'İtfaiyeciler,Hem kalplere girip, hem hayat kurtaran kutsal bir görevin kahramanlarıdır''

Göreve geldiği  günden itibaren  itfaiye Daire Başkanlığında gözle görülür değişikliklere imza atan Mustafa Katipoğlu ve İtfaiye teşkilatı "7/24 halkın güvenliği için görevini en iyi şekilde yapıyor
Türkiye’de gözde bir teşkilat olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatı, her geçen gün, hem kendini yenileme açısından hem de teknik ve teknolojiye uygun araç ve gereçlerle kendini sürekli donatması noktasında büyük çaba ve gayret gösteren sayılı itfaiye teşkilatlardan biri 
Üstlendiği tüm görevlerde sorumluluklarının bilincinde olarak, büyük bir özveri ile çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, Görevinin bilinciyle hizmet çıtasını yukarı çıkarmak için gereken gayreti göstermeye devam ediyor.
Belediye'nin farklı birimlerinde ,farklı görevler de bulunmuş olan Katipoğlu,göreve geldikten sonra itfaiyeyi daha ileri nasıl götürürüz, teknolojiyi daha iyi nasıl yakalarız vizyonuyla hareket ederek, İtfaiye teşkilatını daha da güçlendirdi. 
 ‘’ İtfaiyecilik kutsal bir görev ve sorumluluk alanı sadece yangın söndürme işi değildir. Trafik kazası ,deprem ,sel ,su baskını gibi tüm doğal afetlerde de itfaiye oradadır. İtfaiyeciler hayatın her alanında,  yardıma ihtiyacı olan her canın imdadına koşan bir teşkilattır. İtfaiyeciler  için can önemlidir. En kısa şekilde olay yerine ulaşmaya çalışır ve mağdur insanları maddi manevi zarardan en az nasıl kurtarırız onun hesabını yapar.  İtfaiyeci canını düşünmez, tehlikede olan bir can varsa itfaiyeci için her şeyden daha önemlidir. Yani hem kalplere girip, hem hayat kurtaran kutsal bir görevin kahramanlarıdır itfaiyeciler.
Yardıma ihtiyacı olan her canlıya umut olan İtfaiyeciler, çok zor şartlarda mesai mefhumunu gözetmeden özveriyle çalışıyor. Başkalarının canını ve malını kurtarmak için kendi canlarını ortaya koyan, İnsanlığa hizmet eden  ve bunu canı pahasına yapan,bu uğurda şehitler veren itfaiyecilerin  ,bizlerin gönlünde ayrı bir yeri, yaptıkları kutsal görevin ayrı bir değeri var.
 Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getiren,hem araç gereç noktasında, hem de personel noktasında daha iyi bir itfaiye ile şehrimize hizmet eden, bir yandan itfaiyenin fiziki şartlarını, araç gereçlerini düzeltirken, bir yandan da personellerle  daha fazla bir arada olup motive etmeye çalışan  Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye  Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ve İtfaiye Teşkilatının özverili çalışmalarını taktir ediyor, teşkilatımızla gurur duyuyoruz.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme