'Işıltılı Haşerat' Tiyatro Severlerle Buluştu

Konya Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan

Konya Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Işıltılı Haşerat” oyunu, Malatya Devlet Tiyatrosu Sahnesinde tiyatro severler ile buluştu.

Philip Ridley’in yazdığı, H. Can Utku’nun dilimize çevirdiği ve Can Ali Çalışandemir’in yönettiği “Işıltılı Haşerat” adlı oyun, Pazartesi ve Salı günü Malatya Devlet Tiyatrosu sahnesinde oynandı.

Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği oyunun biletleri oyun öncesinden tükenmişti.

OYUNUN KONUSU

Ollie ve Jill’in rüya evine davetlisiniz. Onların baştan çıkma hikayelerini izleyeceksiniz. Hep daha fazlasına sahip olmak için koşturup dururken ezip geçtiklerine, insanoğlunun içindeki şeytana ve yetinmek bilmeyen tüketme hırsına beraber tanıklık edeceksiniz. Peki, siz onların yerinde olsaydınız ne yapardınız?

2 perdeden oluşan ve 1 saat 50 dakika süren oyunda usta oyuncular Ahmet Çekmez; Ollie, H.Ebru Gülerarslan Serin; Jill, O. Boğaçhan Sözmen ve Can Ali Çalışandemir; Bay Dee karakterini canlandırdı.

Dekor Tasarımını Gözde Yavuz, Kostüm Tasarımı Ceren Karahan, Işık Tasarımı Hakan Özdemir, Müzik Gürkan Çakıcı, Koreografi Mert Aksu, Yönetmen Yardımcısı H. Ebru Gülerarslan Serin, Asistan Tolga Karasu tarafından yapıldı.

Sahne Amiri Ö. İsmet Kızılbağlı, Sami Uslu, Kondüvit Esra Gümüşada, Işık Kumanda Mehmet Arslan, Suflöz Şerife Pala, Dekor Sorumluları Murat Taşgın, Abdullah Çevik, Şahin Gevrek, Aksesuar Sorumlusu Mustafa Erdurucan, Kadın Terzi Hatice Er Gökdemir, Güzin Coşkun, Erkek Terzi Alişan Uğur, Perukacı Osman Yasin, Selçuk Parlak ise oyuna emek verenler olarak paylaşıldı.

Bakmadan Geçme