İşadamı Kayaduman Kale'ye Belediye Başkanlığı İçin Aday Olacak

Yerel seçimlerin kısa bir zaman kalması nedeniyle Malatya Kale Belediye Başkanlığı adaylığı ismi kulislerde dönmesi üzerine bir açıklama yapan İsmail Kayaduman bana bu görevi layık gören sevgili hemşerilerime teşekkür ederim dedi .

Yerel seçimlerin kısa bir zaman kalması nedeniyle Malatya Kale Belediye Başkanlığı adaylığı ismi kulislerde dönmesi üzerine bir açıklama yapan İsmail Kayaduman bana bu görevi layık gören sevgili hemşerilerime teşekkür ederim dedi .

Böyle bir görev verildiği taktirde ilçe için seve seve hizmet edeceğini ve Kale için güzel projelerinin olduğu ve Kale’nin gözde bir ilçe haline getireceklerini beyan etti. Malatya Kale Belediye başkanlık adaylığını açıklayacağını belirten İsmail Kayaduman şöyle dedi." Kale Malatya konum itibari ile gerek coğrafi şartlarIa ,gerek doğa güzelliği,tarihi ile Türkiye’de eşi benzeri az olmayan yerlerden bir yerleşim yeridir.. Bizimde kaderimizin parçası olan eski adI ile İzollu’da doğup büyüdüm, askerden gelene kadar yaşadığım ilçe . 10 sene öncesi sorunlarımız hala devam etmekte maalesef yanlış izlenilen politikalar , yatırım gücünün olmaması yada yanlış yöneticilerin olması ,güzelim ilçemizi kendi kaderine terk etmiştir.işsizlikten dolayı aşırı derecede kendi vatandaşımızın göçlerine sebep olmuştur nüfusun azalması sosyal hayatın gelişmelere bağlı yok olma derecesine ulaşmıştır. Bugün sosyal medyada bazı arkadaşlarımızın bizim ismimizi paylaşmasından dolayı açıklama yapma gereği duydum. seçimler erken tarihe alınmasa eğer 9 ay gibi bir süre var bizimde sevdamız olan kalemizle ile ilgili projelerimiz var ancak şöyle hassas bir durum var bizim partimizde koltuk için siyasi bir yarış olmaz sadece vatan için millet için dava için, ve neticesinde hizmet için bir ortak sevdamız olur. "dedi.

Kale’de bizim kaderimizdiyen Kayaduman," eğer Kale’yi toplumsal mutabakat içerisinde kalkınmaya şaha kaldıracaksak ve her türlü göreve talibim ama dediğim gibi bunu yaparken kimsenin kalbini kırmadan Kale’mize en çok hizmet yapacak kişiyi belirleyip ve destek vererek arkasında durmalıyız. Aksi taktirde bir siyasi yarışın içerisine girersek Allah korusun hem partimiz hem de ilçemiz neticesinde zarar görür bizim teşkilatçılık ruhumuzda görev isteyen değil de göreve talip görülen oluruz.Her nüfusa hitap edip bunla beraber olumlu işlere imza atmalıyız. Belediyelerimizde Türkiye genelinde bir kalkınma var ancak daha iyi yatırımlarla kaynağı bulunarak ilçemize hizmet getirmeliyiz. Türkiye’nin bütün belediyelerini gözlemleyip doğru adımlarla projelerimizi hayata geçirirsek tarımda,turizm de,eğitimde sanayi anlamında, tekrardan yaşanır. Bölge haline gelip göç nüfusumuzu tekrardan Kale’de yaşanır bir hale getirebiliriz. Allah'ın izni ile gerek iş gerekse sosyal yaşamda iyileştirmelerle yaşanır. Son dönemlerde yapılan hizmet küçümsenemez ancak daha öncelikli eksikler giderilmeli kalemizde herkesin her işte projesi olan ilçesi için katkısı olan her bireyi söz sahibi eşit haklarla yönetime talip olan hava yaratılmalıdır .Mevcut potansiyel göz önünde bulundurulmalı gençleri partisine davasına ve yönetiminde heyecanla söz getirir hale getirmeliyiz. Cumhurbaşkanı’mızda balkon konuşmasında dediği gibi mesaj alınmıştır. Tekrardan bütün izlenimleri yok etmek için ben elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım . Bütün hemşirelerimi sevgi saygı ile selamlar Allah birlik beraberliğimizi daim etsin."ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3
Gülten dogur 26 Ağustos 2020 00:21

İstanbul'dan kendisini tanırım çok Gayretli başarılı mütevazi Recep Tayyip Erdoğan'ı çok iyi temsil edecek bir arkadaşımız Tamam Malatya gibi bir karede uygun görülmemesi çok ilginç �l Başkanı yapsanız yeridir

Metin doğan 25 Temmuz 2018 11:37

Kardesim darbe gecesi efsane ama gizli kahraman ismail kayaduman bakırköyde efsane ama malatyalılar nedense on planda değil bırak kaleye bakırköy projeleri bile efsane..bu karar kaleyi uçurur yakışır kardeşime

Orhan şahin 29 Haziran 2018 09:37

Bu işi layıkıyla yapabilecek ender insanlardan biri. Genç olması kimseyi şaşırtmasın. Türkiyede siyasetçiyim diye geçinen çoğu kişiden daha bilgili. Kale için alınacak en doğru karar ismail KAYADUMAN'ın başkanlığa aday olmasıdır. Umarım en kısa sürede belediye başkanı diye görürüz.

Bakmadan Geçme