İş İnsanı Çoban ABYB'yi Ziyaret Etti..

İş İnsanı Çoban: Malatya Spor Sahipsiz Değildir..!

İş İnsanı ve eski Malatyaspor Yöneticisi Adnan Çoban Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.  Çoban, tüm taraftarları Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı öncesinde Malatya Satdyumuna davet etti.
 Uzun bir ara Yeni Malatyaspor’da Asbaşkanlık ve Futbol şube sorumluğu yapan İş İnsanı Adnan Çoban Abadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyarette, “ Yeni Malatyaspor Sahipsiz değildir..Malatya’mız Malatya halkı Malatya Spor taraftarları ve Malatya Spor kulübü köklü değerlere sahiptir.Son iki yılda yapılan idari ve Mali yanlışlar, parçalanmalar, bölünmeler, güvensizlik, tahrip edilen değerler, takımın marka değerinin düşmesi, sportif başarısızlık, Malatyalı iş insanları olarak bizleri ziyadesiyle üzmüştür.” Dedi.
İş İnsanı Çoban, “Hedefleri olan bir yönetim anlayışı ile ayrıştırıcı değil tüm şehirle bütünleşip güven ortamını kurmak, sözde değil, özde birliği sağlamak, birlikte yönetmeye, bilgi brikimimizi, gücümüzü çağdaş ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla bütünleştirmek ve her alanda sportif başarılar elde etmek  ve Malatya'mızı hak ettiği yerlere taşımayı hedefliyoruz. Biz bu şehri biliyoruz, burada doğup büyüdük bu şehre ve Malatyaspor sevdalısıyız. Kongre kararı alındığı takdirde her zaman göreve hazır olduğumuzu tüm Malatya kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.” Ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkan Yardımcısı Said Yalçın ise, “Adnan Çoban futbolun içinden gelen, yöneticiliği ve İş İnsanlığı yönünden hemen hemen her kesimden takdir alan bir Malatyaspor sevdalısıdır. Ve inanıyorum ki, mevcut Başkan ve yönetim bir an evvel kongre kararı alarak kara bulutları üzerimizden atarlar. Malatya ve Malatyaspor sevdalısı Adnan Çoban ve arkadaşlarının gövdelerini taşın altına koyarak, Malatyaspor’un sahipsiz olmadıklarını ilan etmeleri takdire şayandır. Çıkmış oldukları bu meşakkatli yolda başarılar diliyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme