• Haberler
  • Malatya
  • İnsanlık Dışı olay.. 'Sokak Köpeğine Kurşun Yağdırdılar'

İnsanlık Dışı olay.. 'Sokak Köpeğine Kurşun Yağdırdılar'

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Fındık Mahallesinde Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, bir sokak köpeğine acımasızca kurşun yağdırdı.

Malatya'da yıllardır özel haberleri ile tanınan Malatyagundemozel gazetesi ve haber sitesinin sahibi Kazım Erayabakan bugün bir haberi paylaştı. Haber insanlık dışı..işte size haber detayı;

Malatya’ bağlı Doğanşehir ilçesi Fındık Mahallesinde kişi ya da kişiler tarafından tüfekle 1 sokak köpeğine kurşun yağdırarak ölüme terk ettiler, kaçan saldırganlar veya saldırgan jandarma tarafından aranıyor.
Olay, Cuma günü Akşam saat 21.30 sıralarında Malatya Doğanşehir ilçesi fındık Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, ya da kişiler tarafından sokak köpeğine tüfekle ateş ederek ölüme terk edildi. Yolda geçen bir hayvan sever iş yerine giderken yolun kenarında bir köpeğin yaralı olduğunu fark edince durumu Doğanşehir Hayvan Barınağını ve jandarma ekiplerini arayarak bilgi verdiler.

Büyük üzüntü yaşayan hayvan severler, köpeği boyun kısmı ve arka ayak ile karın bölgesinde çok sayıda kurşun yarası olduğunu görünce. Hayvan severler, “Bunu yapan bir insan olamaz. Ne istedi masum köpekten. Vücudunda çok sayıda kurşun izi vardı.” dediler.

İhbar üzerine olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, hayvanın açı çektiğini görünce belediye ekiplerini gelmesini beklemeyerek, yaralı köpeği jandarma araca alarak Doğanşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine götürdü. Vücudun çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edilen köpek, tedavi altına alındığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri, olay sonrası bölgeden kaçan şüpheli veya şüphelileri tespit etmek için çalışma başlattı.

KAYNAK: malatyagundemozel

Bakmadan Geçme