İnönü Üniversitesi Sudan'da Düzenlenen Fuara Katıldı

Sudan'da gerçekleştirilen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı'na İnönü Üniversitesi de katıldı.

Sudan’da gerçekleştirilen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’na İnönü Üniversitesi de katıldı.

Hartum Büyükelçiliğinin destekleri ve Eğitim Müşavirliğinin koordinasyonunda, Sudan Eğitim Bakanlığı, Sudan Yüksek Eğitim Bakanlığı ve Al-Neelain Üniversitesi işbirliği ile 05-12 Mart tarihleri arasında Sudan’da “Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı” düzenlendi.

Sudan’ın Hartum, Şendi ve Cezire eyaletlerinde Türkiye’nin yükseköğrenim kurumlarının katılımı ile gerçekleştirilen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’na İnönü Üniversitesini temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat ile Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Çelik katıldı.

Fuar kapsamında Bahri Kız Lisesi, Adem Yakup Kız Lisesi ile Mustafa El Emin Erkek Lisesi ziyaret edilerek İnönü Üniversitesi ve Malatya hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Fuarda İnönü Üniversitesi ve Malatya’nın eğitim fırsatları ve imkânları anlatılarak akabinde öğrencilerden gelen sorulara verilen cevaplar neticesinde öğrencilerin İnönü Üniversitesi ve Malatya hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Eğitim Fuarı’nın son iki gününde ise Bahri Üniversitesi ile Al-Neelain Üniversitesi ziyaret edilerek buradaki öğrencilere de İnönü Üniversitesi ve Malatya’nın tanıtımı yapılırken özelikle yüksek lisans ve doktora programları hakkında bilgi verildi.

Bakmadan Geçme