İl Müdürü Sökmen'den Şehit ailelerine ve gazilere ziyaret

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Şehit Bekir Altındağ, Şehit Zafer Sayil’in aileleri ile Gazilik işlemi devam eden Yusuf Yolcu’yu hanelerinde ziyaret etti.
İl Müdürü Sökmen ilk ziyareti 1976 yılında ilimizde şehit olan Bekçi Bekir Altındağ’ın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesinde ikamet eden eşi Ayşe Altındağ’ı ziyaret etti. Şehit eşi ile bir süre sohbet eden İl Müdürü, sorun ve taleplerini dinledi.
İkinci ziyareti İl Müdürü Galip Sökmen, 2011 yılında Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde alçak terör örgütü PKK’lıların saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Zafer Sayil’ın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesinde ikamet eden Annesi Münüre Sayil’a gerçekleştirildi. 
Vatan ve Bayrak gibi mukaddesatlarımız uğruna hiç çekinmeden canlarını feda eden Şehitlerimize, Gazilerimize ve onların kıymetli ailelerine her zaman vefa borçları bulunduğunu belirten İl Müdürü sökmen, “Daima milletimizin gönlünde yaşayacak olan Aziz Şehitlerimizi her zaman rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bizler de her fırsatta şehit aileleri ile bir araya gelecek ve şehitlerimizin aziz hatıralarını yad edeceğiz inşallah.’’ dedi.
Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen son olarak 2021 yılında Kuzey Irakta yaralanan Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi Barguzu Sokakta ikamet eden Gazilik işlemi devam eden  Yusuf Yolcu’yu ve ailesini ziyaret etti. Gazi Yusuf Yolcu ve Babası Mahmut Yolcu ile bir süre sohbet eden İl Müdürü Sökmen, onların sorun ve taleplerini dinleyerek Bakanımız Sayın Derya Yanık ve Valimiz Sayın Hulusi Şahin’in selamlarını iletti. Yusuf  Yolcu 5 aylık kızı Masal Duru ile de bir süre vakit geçiren İl Müdürü Galip Sökmen, “Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bu mukaddes ülkeye kahraman evlatlar yetiştiren en değerli emanetimizdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum’’ dedi. Şehit Aileleri ve Gazilerden bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Galip Sökmen İle Şehit gazi birimimize teşekkür etti.

Bakmadan Geçme