İl Başkanı Karakuş, 'Verilen zam çalışanlara hakarettir'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş Memur İşçi ve Asgari ücretlilere verilen zamları sert şekilde eleştirerek

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş Memur İşçi ve Asgari ücretlilere verilen zamları sert şekilde eleştirerek” Açlık Sınırı altında iktidar tarafından verilen zam çalışanlara hakarettir” dedi.
       Asgari ücret için toplanan masada Türk-İş Başkanının da olduğunu belirten Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş” Milyonlarca Asgari ücretlinin günlerdir beklediği zam açıklandı ama maalesef beklentilerin altında kalarak kimseyi memnun etmedi.
       İnsanca bir yaşam için mücadele eden milyonlarca asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan, Ailesinin ihtiyaçlarına katkı sunacak olan Zam oranı yine açlık sınırının altında kalmıştır. Bunu hangi vicdani gerekçeyle açıklayacaklar.
       Türk-İş, açlık sınırını 6 bin 391 TL olarak açıklıyor. Asgari ücret 5 500 lira olarak açlık sınırının altında kalıyor. Türk İş Başkanı da o masada oturuyor. Sayın Başkan sendikacı mısınız? İktidarın yancısı mı? 
       Sorumlu olduğunuz kesimin hakkını savunacağınıza iktidarın yanında milyonlarca vatandaşın hayallerinin yok olmasına imza atıyorsunuz. Bu ne vicdani ne Ahlaki. Bulunduğunuz Makamları ve koltukları terk edin. İnsanların umutlarını çaldınız.
       Gençlerimiz gelen süreçlerden umutsuz. İşsizlik, Enflasyon, Hayat Pahalılığı, Alım Gücünün her gün azalması Ülkemizin üzerine 20 yıldır kabus gibi çökmüş vaziyettedir. Herkesin tek korkusu yarın ne olacağız endişesidir. Bunun tek sorumlusu ise 20 yıldır iktidarda olan mevcut iktidardır. 
      Türkiye’de yıllarca çalışarak Devletine vergisini vermiş, primlerini düzenli ödemiş ve nihayet emekli olmuş milyonlarca emeklimizin hali ise daha feci. 2500 Tl gibi adaletsiz gelir dağılımlarıyla emeklilere verilen çocuklara verilen harçlıklar gibi paralar ise tam bir rezalettir. 
       Emeklilere yapılan haksızlık ve zulümdür. Yıllarca çalışıp diden ve tam rahat edeceğim derken emeklilere görülen bu paralar hepimizin içini sızlatıyor. Kendileri ve yandaşları lüks Şatafat içinde hayatlarını devam ettirirken gelen zamlar emeklilere yaşama hakkı vermemektedir. Bu Türkiye’nin gerçeğidir. 
Türkiye Değişim Partisi İle Hayat Bulacak
         İlahi adalet diyoruz ya işte ilahi adalet sandıklarda tecelli edecektir. Türkiye değişim partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül liderliğinde Değişim kadrolarıyla Türkiye Değişime hazır. Türkiye Değişim Partisi halktan aldığı güç ile seçimlerde kötü gidişata dur diyecek

Bakmadan Geçme