Honor, 2023 çevre raporunu açıkladı

Raporda, çevre koruma, iyilik için teknoloji, gizlilik, gençlerin güçlendirilmesi, tedarikçi kurumsal sosyal sorumluluk, çalışan gelişimi ve sorumlu yönetim alanlarında uzun vadeli hedefler yer alıyor

(AA) - Honor, Çevresel, Sosyal ve Kurumsal Yönetim (ESG) 2023 raporunu açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Gençlerin güçlendirilmesi", "İyilik için Teknoloji" ve "Yeşil Dönüşüm" alanlarındaki ilerlemeyi mercek altına alan rapor, Palace Museum Jianfu Palace Garden'da ikincisi düzenlenen Honor ESG Sürdürülebilir Kalkınma Forumu'nda açıklandı.

Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü Yatırım ve Teknoloji Tanıtım Ofisi, Merkezi Güzel Sanatlar Akademisi ve Çin Döngüsel Ekonomi Derneği gibi kuruluşlar tarafından desteklenen forum, diplomatları, uluslararası kuruluşları, endüstri derneklerini, üniversiteleri ve işletmeleri bir araya getirdi.

Honor, ESG'yi yedi temel alanı kapsayan uzun vadeli stratejik bir hedef olarak belirledi. Bu alanlar arasında çevre koruma, iyilik için teknoloji, gizlilik, gençlerin güçlendirilmesi, tedarikçi kurumsal sosyal sorumluluk, çalışan gelişimi ve sorumlu yönetim yer alıyor.

Şirket, 2045 yılına kadar karbon nötr operasyonlara ulaşma hedefi kapsamında, ürünleri, üretimi ve operasyonları genelinde karbon emisyonlarını azaltmayı hedefliyor.

Honor Akıllı Üretim Endüstri Parkı'nda inşa edilen fotovoltaik güç istasyonu ile yılda 700 bin kilovatsaat temiz elektrik üretilmesi bekleniyor.

Şirket, iç ofislerde ve çevrim dışı mağazalarda kağıtsız operasyon uygulaması sayesinde geçen yıl 108 Masson çamının kesilmesini önlemeye denk basılı kağıt tüketiminde azalma sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Honor Device Co. Ltd. Üst Yöneticisi (CEO) George Zhao, şirketin insan merkezli sürdürülebilir kalkınmayı odağına aldığını belirterek, "Aynı zamanda bunun ötesine geçerek herkes için yeni bir akıllı dünya yaratmayı amaçlıyoruz." ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme