Her Evden Bir Oy İstiyorum

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, ' Her Evden Bir Oy İstiyorum' Kampanyasını Palu Ve Kovancılar'da Vatandaşlara Anlattı.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, ‘ Her Evden Bir Oy İstiyorum’ Kampanyasını Palu Ve Kovancılar’da Vatandaşlara Anlattı.

HER EVDEN BİR OY İSTİYORUM
Bağımsız aday Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçimler yaklaşırken bir kampanya daha başlattığını duyurdu. Şehrin her anında, her köşesinde, her hanesinde bir anısının ve dokunmuşluğunun olduğunu ifade eden Bağımsız aday Çoban, açıklamalarına şöyle devam etti:

MAĞLUPTUR KENDİNİ BU YOLDA GALİP GÖRENLER
“Aziz şehrimiz için 15 yıldır gece demeden gündüz oturmadan, bir an ‘ama’ ve ‘ben’ demeden çalıştık. Bir sevdadır bizimkisi. Elazığ sevdası. Seveni fani ama sevgisi bakidir. Bugün bir kampanya ile sizlerin karşısındayız. Şehrimizin, sevdamızın her anında var olduk. Her hüzne koşmaya çalıştık, mutlulukları paylaşmak için çabaladık. 15 yıldır sizler beni çağırdınız biz geldik. Vatandaşımıza hizmet etmek için, geleceğimiz olan genç kardeşlerimize daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için hep varlık mücadelesi verdik. Bizi arayıp babamın cenazesine gel, ben falancanın yeğeniyim diyen kardeşime asla falancanın soyadı nedir, tanıyamadım demedik. Gittik. Bizim şehrimizin çocuğudur, güç istemiştir ve biz kara gününde yanında olmalıyız dedik. Ama efendim nasıl gideceğiz, müsait miyiz, arabamız var mı, çok mu uzak hiç düşünmeden manevi desteğimizi sunduk. Şimdi birileri çıkıp paralarıyla insanımızın kalbine girmeye çalışıyor ya, Elazığ insanının kalbine ancak ona dokunarak gireceğini hiç anlamadan hareket ediyorlar. Mağluptur kendini bu yolda galip görenler, bilmiyorlar. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır diye kahve dağıtanlarla değil, o kahveyi pişirip içenlerledir Elazığ insanının yürüdüğü yol. Şimdi biz sizleri sandığa çağırıp, zafere bizimle eşlik etmenizi istiyorum. Çağrımız siz değerli Elazığ halkınadır. Asla pişman etmeden, hatır oylarınızı boşa çıkarmadan HER EVDEN BİR OY kampanyamıza desteğinizi istiyorum.  
Hep söylemiştik; 
Eğer Elazığ’ın problemlerini bizden daha iyi bilen varsa, 
Eğer Elazığdaki ilçeleri, beldeleri, köyleri bizden daha çok ziyaret eden varsa, 
Eğer Elazığ’ın cadde ve sokaklarını bizden daha iyi tanıyan varsa, 
Eğer Elazığ’ın sanayisini ve ekonomisini bizden daha iyi tanımlayan varsa, 
Eğer Elazığ’ın problemlerine bizden daha çok çözüm önerisi olan varsa, 
Eğer 380 sayfalık Elazığ’ın kurtuluş planımız gibi bir projeksiyona başkası sahipse, elinizi vicdanınıza koyun, kararınızı verin ve oyunuzu ona göre verin.
Sizlerin desteğiyle, sizlerin dualarıyla, sizlerin çabalarıyla ve sizlerin vereceği oy ile; bu şehri hep birlikte yeniden şahşahalı günlerine kavuşturacağız. 
Sefer bizden, zafer Allah’tandır.”dedi. 

Bakmadan Geçme