Hemşirelik Fakültesi Mezuniyet Töreni Programı Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi için Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenledi.

İnönü Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi için Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenledi.

Hemşirelik Fakültesi mezuniyet programına; İnönü Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rukuye Aylaz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Medet Korkmaz ile Dr. Öğr. Üyesi Erman Yıldız, Turgut Özal Tıp Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Leyla Kılıç,  Hemşirelik Fakültesi öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını 2021-2022 dönemi Hemşirelik Bölümü mezunları adına Namık Kaya  katılımcılara teşekkür etti. Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rukuye Aylaz konuşmasında mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi:

“Etik değerlere sahip, insan haklarına saygılı ve otonomi sahibi, bilimsel gelişmelerle, çağdaş ve nitelikli olarak, ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, uygulayıcı, araştırıcı, eğitici, olarak, birey, aile ve toplum sağlığının korumalı ve geliştirilmesine çaba göstermelisiniz.”

Dekan Prof. Dr. Rukuye Aylaz’ın konuşmasından sonra Hemşirelik Fakültesi öğrencilerinin lisans eğitimi boyunca çektikleri fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterisi düzenlendi. Slayt gösterisinin ardından mezun olan öğrencilerden oluşan müzik grubu sahne aldı. Müzik dinletisinin ardından mezun olan öğrencilere Arş. Gör. Dr. Ebru Gül, hemşirelik yeminini ettirdi.

Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

Bakmadan Geçme