Hasar Tespit Sonuçları Askıya Çıktı

Malatya'da başlatılan hasar tespit çalışmaları Cuma günü itibariyle tamamlandı

Malatya Valiliği tarafından yayımlanan duyuruda hasar tespit çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu. Kesin Hasar Askı Listeleri yapıların bulunduğu mahalle muhtarlıklarında 7 nisan itibariyle askıya çıkarıldı. Listeler 30 gün boyunca 6 Mayıs 2023 tarihine kadar mahalle muhtarlıklarında askıda kalacak.

Duyuruda, ayrıca Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından e-devlet sistemine de gerekli verilerin girildiği belirtildi.

İtiraz işlemleri için Valilik tarafından yapılan açıklamada; ”Hasar Tespitlerine İtiraz Etmek İsteyen Vatandaşlarımız; Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi adresinde hizmet veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü bahçesindeki ofislerde, Malatya Merkez kapalı çarşı üzerinde bulunan çadır ofiste, Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan iletişim ofisinde ve tüm ilçe Kaymakamlık hizmet binalarında bulunan Hasar Tespit İletişim Ofisine itiraz dilekçelerini aşağıda belirtilen tarihler arasında fiziki olarak verebilecekler ya da yine aynı tarihler arasında e-devlet üzerinden "Hasar Tespit Sorgulama ve İtiraz İşlemleri" sekmesinden elektronik ortamda itiraz dilekçelerini oluşturabileceklerdir. Kesin Hasar Askı Listeleri ile birlikte askı itirazları 07.04.2023 tarihinde başlayacak, 06.05.2023 tarihinde saat 23:59’da son bulacaktır.” Denildi.

Bakmadan Geçme