Halkımızın Yoğun İlgisine Mazhar Oluyoruz…

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Bilal Çoban:

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban adaylık başvurusunun ardından gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisini gördüğünü belirterek, “Adaylık başvurumuzun ardından kaldığımız yerden devam ettiğimiz halkımızla kucaklaşmalarımızda vatandaşımız bizleri adeta bağrına basmakta ve 14 Mayıs 2023 tarihini hasretle beklediklerini dile getirmektedir” dedi.
HİÇ BİR VATANDAŞIMIZI PİŞMAN ETMEYECEĞİZ…
MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, saha ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede vatandaşların yoğun bir teveccühü ile karşılaştığını dile getirerek, “Vatandaşlarımızla kucaklaşmayı hiçbir zaman ihmal etmeyen bir kişi olarak, aday adaylık müracaatımızın ardından vatandaşlarımızın bize olan ilgisi ve heyecanı iki kat daha artmıştır. 
Sanayi sitemiz, şehrimizin muhtelif ticaret merkezleri, kahveler, sivil toplum kuruluşlarımız, sendikalar ve halkla buluşmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Hiçbir zaman sahadan çekilmeyen bir kişi olarak bu yeni süreçte vatandaşımızın bizlere daha sıkı sarıldığına gözlerinin içinin güldüğüne ve çok daha büyük bir umutla yarınlara baktığına şahit oluyorum. Tabi bu yoğun ilgi ve güven omuzlarımızdaki sorumluluk yükünü bir kat daha artırıyor. 
Her zaman ifade ettiğim gibi bu ziyaretlerde her vatandaşımıza biz oy verdiği için pişmanlık duymayacağını ifade ediyorum. Hiçbir vatandaşımız 14 Mayıs’ta bize oy vermesinin ardından ‘keşke elim kırılsaydı da oy vermeseydim’ dedirtmeyeceğiz. Bunun için hem ziyaretlerimizde hem TV ekranlarında söz verdik. 
Yaşanan büyük felaketler sonrasında Afet kapsamına alınan ilimizde özellikle esnaf ve ticaretle iştigal eden hemşehrilerimizin taleplerinin büyük çoğunluğunun hala beklemede olduğunu görmekteyiz. İstihdam ve sosyal huzurumuzun temel direği olan esnaf ve sanatkarlarımızla tüm ticarethanelerin çok önemli talepleri ve beklentileri söz konusu. 
HAZARSAM olarak 23 madde de hazırlamış olduğumuz ekonomik tedbirler ve beklentiler raporumuzun iş dünyasında heyecan yarattığına şahit oluyoruz. Bu raporumuzun 14 Mayıs sonrası sıkı takipçisi olacağımıza dair vermiş olduğumuz sözümüzü ziyaretlerimizde bir kez daha dile getirdik. Hem iş dünyasının hem de genel manada tüm hemşehrilerimizin öncelikli olarak işsizlikle mücadele hususunda beklentilerinin karşılanması için bugüne kadarki projelerimizin hayata geçirilmesi için de ayrı bir mücadele vereceğiz. Hiçbir vatandaşımız endişe etmesin. Ülkemizin kaynakları ve şehrimizin potansiyeli kalkınma ve hak ettiğimiz refah seviyesine ulaşmak için yeterlidir. 
Toplumumuzun yüksek hassasiyeti ve siyasi tercihlerinde göstermiş oldukları olgunluk artık Elazığ’da yeni bir dönemin başlamasına gebe olduğunu göstermektedir. Bu noktada, şahsıma gösterilen yakın ilgi ve duyulan güven için her bir vatandaşımıza kalbi teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip eder 14 Mayıs tarihinde şehrimizi temsil etmeye muktedir olur isek, her bir vatandaşımız Türkiye Büyük Millet Meclisinde en yüksek irade ile temsil edilecektir” değerlendirmelerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme