Hakan Yılmaz'dan kongreye davet..

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, 7 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan parti il kongresine tüm Malatyalıları davet etti.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, 7 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan parti il kongresine tüm Malatyalıları davet etti. 
Hakan Yılmaz,2023 yılının seçim yılı olduğunu ifade ederek, “ Artık bu iktidardan kurtulmamız için sayılı günler kaldı. Mensubu olmakla gurur duyduğum İYİ Parti, hızlı adımlarla iktidara yürüyor. Yapılacak olan seçimlerde halkımız kendisini açlığa ve yoksulluğa mahkum eden bu iktidardan kurtulacak, İYİ Parti güneş gibi doğacaktır.
Yaptığımız ilçe kongrelerimiz tam bir demokrasi şöleni içinde geçmiştir. 7 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’ da da Kongre ve  Kültür  Merkezi’nde İl  Kongremizi gerçekleştireceğiz. Malatya 2. Olağan İl Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. 
Üye ve deleğelerimizin talepleri doğrultusunda İl Başkanlığına yeniden aday olduğumu da buradan açıklamak istiyorum.
Allah’ın izni, delegelerimizin taktiri ile, şerefle taşıdığım İl Başkanlığı görevime devam edeceğimden hiçbir kuşku duymuyorum.
7 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan İl Kongremize davetimi tekrarlıyor, bu demokrasi şöleninde buluşmayı diliyorum “ dedi
Hakan Yılmaz, İl dışından da çok sayıda davetlinin kongreye katılmak için Malatya’ya geleceklerini kaydetti.

Bakmadan Geçme