Güvenlik Korucularından MHP'ye Ziyaret

Malatya Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Yasin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök'e ziyaret gerçekleştirdiler.

Malatya Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Yasin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök’e ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyarette Başkan Doğan, “ 6 Şubat depreminde özverili  çalışmalarından, her an sahada olan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök’e teşekkür ediyoruz. Derneğimizin her an yanında olan, sorunlarımıza ivedi olarak yardımcı olan Gökhan Gök başkanımıza minnettarız. Bizlerde bu başarılı çalışmalarından dolayı başkanımıza plaket takdim ettik. “ ifadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, “ Malatya Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Yasin Doğan ve yönetiminin çalışmalarını yakinen takip ediyor ve takdir ediyoruz. Tün STK’larımızın ve derneklerimizin sorunlarını, sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen tüm yardımı yapmaya çalışıyoruz. Ve kapımız tüm stk’larımıza ve derneklerimize açık olduğunu belirtmek isteriz.  Yasin Doğan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme