Güde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

İş İnsanı Osman Güde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

İş İnsanı Osman Güde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.Güde basın ve Akçadağlı hemşehrileri ile bir araya gelerek aday adaylığını açıkladı.

Güde yaptığı konuşmada; "Bizler bu topraklarin evlatlarryiz. Evet bizler bu necip topraklarin, eli emekten çatlamis ana ve babalarin evlatlariyiz. Bizler Malatya'nin evlatlariyiz. Akçadag'in, Dogansehir'in, Hekimhan'in, Darenden'in, Yazihan'in, Pütürgen'in, Kalen'in, Yesilyurt'un, Doganyol'un, Kuluncak'in, Arguvan'in, Battalgazi'nin evlatlariyiz. Evlat anaya babaya hizmet ve hürmet etmelidir. Evlat ana baba gibi olan yurduna, topragina hizmet ve hürmet etmelidir. Bu topraklarin acisi da bizim sevinci de bizimdir. Bu topraklarin üzerinde yasayan besiteki bebegimden, sokaktaki cagasindan; tarladaki, fabrikadaki kardeslerimizden, beli bükük yasli ana babalarimiza kadar herkesi kucaklayarak onlara hizmeti ve hürmeti boynumun borcu biliyorum.
Bu hizmet ve hürmet düsturunca kurulusundan itibaren bilfil her kademesinde görev aldigim Adalet ve Kalkinma Partisi'nden Malatya
Milletvekili Aday Aday oldugumu sizlerin huzurunda açikliyorum.
Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayvip Erdogan'in liderliginde 2023 seçimlerinde Ak Davamizi daha da yücelterek; Cumhurbaskanimizin gösterdigi hedeflerin gerçeklesmesi adina Malatya'da kapi kapi dolasip Ak Partiyi yine sandiklarda birinci parti yapmak adina canla basla mücadele edecegiz. Simdiden bizlere bugüne kadar oy vermeyen dili, dini, mezhebi, mesrebi ne olursa olsun herkesi Ak Çati altinda birlesmeye davet ediyorum.
Hepinize katilimlarinizdan dolayı en kalbi duygularimla tesekkür ediyorum." dedi.

Bakmadan Geçme