Gezer,'İki günü birbirine denk olan ziyandadır'

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof Dr. İbrahim Gezer Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız  Başkan Adayı Prof Dr. İbrahim Gezer Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında basın Konteynerlarına ziyaret gerçekleştiren Gezer, ‘seçimi kim kazanırsa kazansın, kazananın Malatya olması gerektiğini, her geçen gün daha iyiye doğru yol aldığımızı özellikle belirtmek isterim dedi’
Gerçekleşen ziyarette Seçim çalışmalarında olduğu gibi,  yıllık Halk Şurası, Birlikte Yönetim, İstişare Olgusu, Şeffaflık, Güven, Adalet, Liyakat Gibi Konuları Tek Tek Ele Alan İbrahim Gezer yaptığı Açıklamada,’’ 
 Malatya bilimsel, katılımcı ve çoğulcu büyükşehir yönetimiyle tanışacak
Stratejik Kent Yönetimine geçeceğiz.Bilim ve teknolojinin bütün imkânlarından yararlanacağız’’ifadelerine yer verdi.
Gezer,’Malatya Büyükşehir Belediyesi herkesin belediyesi olacak ve hangi partiden olursa olsun bütün hemşerilerimize eşit yakınlıkta duracağız. 
Bizim dönemimizde Malatya ortak aklın, katılımcılığın, çoğulculuğun, dostluğun ve kardeşliğin başkentine dönüşecek.
Katılımcılığı önemseyeceğiz.
Çünkü “Hiçbirimiz hepimiz kadar akıllı olamayız”.
Çoğulculuğu önemseyeceğiz, çünkü “Bir yerde herkes birbirine benziyorsa orada kimse yok demektir”.
Sürekli gelişimi önemseyeceğiz, çünkü “İki günü birbirine denk olan ziyandadır”.
Her yıl üç gün sürecek Malatya Şurası toplayacak ve gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından Malatya ile ilgili söyleyecek sözü olan bütün hemşerilerimizi ve araştırmacıları aynı platformda buluşturarak Malatya’yı konuşacağız’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız  Başkan Adayı Prof Dr. İbrahim Gezer ve beraberindeki heyete teşekkür etti, başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme