Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Ramazan Bayramı dolayısıyla İnönü Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın katılımıyla Geleneksel Bayramlaşma Töreni gerçekleştirildi.
Bayramlaşma törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret  AKPOLAT , Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali BEYTUR, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet YATKIN , Mühendislik Fakültesi Dekanı Gökhan DURMAZ, Genel Sekreter Mustafa GEZER, akademik ve idari personel katıldı.
İlk olarak Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda çalışan aşçı ve personel ile bayramlaşan Rektör Ahmet Kızılay daha sonra üniversitenin akademik ve idari personeli ile Yaşam Merkezinde buluşarak bayramlaştı.
Bayramlaşma töreni öncesi bir konuşma yapan Rektör Kızılay, birlik beraberlik vurgusu yaparak herkesin Ramazan Bayramını tebrik etti. Depremden etkilenen kampüsteki binaların tamirini yapıp güz döneminde eğitim öğretime başlamak istediklerini söyledi. Rektör Kızılay, üniversite personelinin barınma sorununu çözmek için gayret gösterdiklerini belirterek Vagon Ev Projesi hakkında personele bilgi verdi.
Konuşmanın ardından Rektör Kızılay, akademik ve idari personel ile bayramlaştı. İkramlar sonrası tören sona erdi.

Bakmadan Geçme