Geçici İşyerlerinin yapımına başlanıldı

Malatya Valiliği ve AFAD 'tan yapılan açıklamaya göre, İlde geçici işyerlerinin yapımına başlanıldığı açıklandı.

Malatya Valiliği ve AFAD 'tan yapılan açıklamaya göre, İlde geçici işyerlerinin yapımına başlanıldığı açıklandı.Açıklamada;

06.02.2023 Tarihinde İlimizde yaşanan deprem neticesinde iş yerleri ağır hasar gören  veya tamamen yıkılan esnafımızın mağduriyetinin giderilebilmesi için İlimizin farklı semtlerinde çarşı kültürünün devam ettirilmesi, şehrimizin ticari ve sosyal hayatına canlılık vermesi için düşünülen Geçici İşyerlerinin yapımına başlanılmıştır.
İşyerleri tamamen yıkılan veya ağır hasarlı esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi için dağıtılacak Konteynerlardan istifade etmek isteyen esnafımızın bağlı bulunduğu oda veya mesleki  kuruluşlarına (Ticaret ve Sanayi Odası ,Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası) müracaat etmeleri gerekmektedir.
Esnafımızın bağlı bulunduğu mesleki kuruluşlar tarafından kontenjan dahilinde hazırlanan listelerin Valilik Kriz Merkezindeki komisyona  sunumu yapılacaktır. 
Esnaflarımıza Konteynerların dağıtımı  komisyon  gözetiminde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlendikten sonra anahtar teslimi yapılacaktır.
 

Bakmadan Geçme