Gazi Cuma Kaya ve Şehit Mehmet Kılınç'ın Ailelerini Ziyaret Etti

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, şehit aileleri ve gazi ziyareti kapsamında 2021 yılında Kuzey Irak da el yapımı patlayıcının patlaması sonucu gazi olan kahraman gazimiz Cuma Kaya ile 2016 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın ailelerini ziyaret etti. 
İl Müdürü Sökmen ilk ziyareti Battalgazi ilçesi Göztepe mahallesinde yaşayan kahraman gazi Cuma Kaya’nın ailesine gerçekleştirdi. Gazimiz Cuma Kaya ve eşi Şeniz Kaya ile bir süre sohbet eden il müdürü onların sorun ve isteklerini dinledi.
Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen daha sonra şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın Battalgazi ilçesi İstiklal Mahallesine yaşayan baba Tayyar Kılınç ve anne Nazife Kılınç’ı ziyaret etti. Ziyarette il müdürü aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı hayırlı ömürler diledi. Şehit ve gazi ailelerimiz de bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, İl Müdürü Galip Sökmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme