Gazelle Resort SPA Nasıl Bir Oteldir?

Birçok kişi yalnızca yaz aylarında tatile gidilebileceğini düşünür.

Gazelle Resort & SPA Nasıl Bir Oteldir? 
Birçok kişi; yalnızca yaz aylarında tatile gidilebileceğini düşünür. Ancak, Türkiye gibi değerlendirmesini bilene çok fazla şey sunan bir ülkede kış tatilinin de popüler olduğundan bahsedebiliriz. Kışın tatil yapmayı düşünenlerin uzun uzun nereye gideceğim diye düşünmelerine gerek yok! Bolu; kış turizminin gözde şehirlerinden birisidir. Her yıl daha çok kişi tarafından tercih edilen bir şehir haline gelmiştir.
Bolu; turizm açısından kendisini sürekli olarak geliştirir. Şehirde hizmet kalitesine hayran kalacağınız türden oteller mevcuttur. Onlardan birisi de kesinlikle gazelle resort & spa! Gelin, bu otelin özelliklerine bir göz atalım! 
Otel Hakkında Bilinmesi Gerekenler! 
Gazelle Resort & SPA; Karacasu bölgesinde yer alır. Olumlu kullanıcı yorumları ile dikkat çeker. Birçok kişinin beş üzerinden 4.5 verdiği bir oteldir. Kalitesi asla tartışılmayacak türden bir konaklama seçeneğidir. Yarım pansiyon konsepti ile hizmet verir. Açık büfe olarak sunulan sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücretsizdir. Ancak, bu ikisi dışında kalan diğer yeme içme alternatiflerinin ücretli olduğunu söyleyebiliriz. 
Gazelle Resort & SPA; her yaştan insana hitap eden bir oteldir. İnsanlar; balayı oteli arayışına girerler. Popüler tatil beldelerindeki otelleri yüksek fiyatlı bulanlar; tercihlerini Bolu sınırları içerisindeki bu otelden yana yaparlar. Gazelle Resort & SPA; aileler için olduğu kadar balayı çiftleri için de uygun bir oteldir. Balayı konsepti ile farkını ortaya koyar. Yatak süsleme, meyve & tatlı ikramı gibi güzel sürprizler ile balayı çiftlerinin gönlünü alır. Ayrıca, balayı çiftlerine balayı paketi kapsamında birtakım indirim ve avantajlar da sunar. 
Gazelle Resort & SPA’nın vaat ettikleri bunlarla sınırlı değil! Yeni yıla son derece güzel bir ortamda girmek isteyenler için uygun bir adres olan gazelle resort & spa; ücretli ve ücretsiz gala programı seçenekleri sunar. Konuklar; canlı müzik eşliğinde eğlenirler. Bunun yanı sıra, yılbaşı gecesine özel ikramlar mevcuttur.gazelle resort & spaA; konuklarının yeni yıla olabilecek en iyi şekilde girmelerini sağlar. 
Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz? 
Gazelle Resort & SPA; Bolu’nun en iyi otellerinden birisidir. 150 bin m2’lik bir alan üzerine kurulmuştur. Denize yakın oluşu ile dikkat çeker. Hem kış hem de yaz aylarında tatil yapılabilecek bir oteldir. Yeme içme konusunda en iyisini sunan bir otel olmakla beraber bünyesinde iki farklı kapalı restoran bulundurur. Buna ek olarak, açık ve kapalı yüzme havuzları da müşterilerin beklentilerini olabilecek en iyi şekilde sağlar. 
Gazelle Resort & SPA; eğlenmek ve dinlenmek isteyenler için en uygun adreslerden birisidir. Başta bisiklet olmak üzere çok sayıda aktiviteden yararlanmak mümkündür. Ayrıca, isteyenler; bilardo oynayarak da vakit geçirebilirler. Gazelle Resort & SPA; SPA merkezi ve masaj hizmeti ile de göz doldurur. 

Bakmadan Geçme