Filim için Günaydın'a başrol oyunculuğu teklifinde bulundu.

Film yapımcısı Jerry G. Angelo tarafından çekilecek olan ve başrolünü Birleşik Dünya Serrada Escrima Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Günaydın'ın alacağı sinema filmi için tarih belli oldu.

Film yapımcısı Jerry G. Angelo tarafından çekilecek olan ve başrolünü Birleşik Dünya Serrada Escrima Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Günaydın’ın alacağı sinema filmi için tarih belli oldu. Günaydın, 2023 yazında çekimlerin başlayacağını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Hollywood yıldızları oyuncu ve yapımcı Jerry G. Angelo, Aubrey Trujillo ve Türk asıllı Leo Zaza, Birleşik Dünya Serrada Escrima Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Günaydın’ı ziyaret etmiş ve 3 gün boyunca Günaydın’la antrenman yapmıştı.

Mustafa Günaydın’ın böyle bir Uzakdoğu sporuyla Türkiye’de meşgul olmasının kendisini çok gururlandırdığını dile getiren Jerry G. Angelo, Malatya’da bir aksiyon filmi çekeceğini söyleyerek, filim için Günaydın’a başrol oyunculuğu teklifinde bulundu.

Filmin Malatya’da çekimini sağlanması için talepte bulunduklarını belirten Günaydın,” Sizden benim ricam bu filmi Malatya’da çekebilir misiniz dedim. Malatya’da çekilsin ki Malatya reklamı olsun. Malatya’nın reklamı ve tanıtımı olacak bu şekilde. Onlardan bunu rica ettim.” Dedi.

Çekimlerin 2023 yazında başlayacağını kaydeden Günaydın, ”10 gün önce Jerry G. Angelo ile görüştük. Amerka’da film çektiklerini belirtti. Kısa bir süre sonra Malatya’da çekime başlayacaklarını, bir ihtimal Malatya’da çekilemezse bile sizi buraya davet etsek siz burada 3 ay kadar kalabilir misiniz dedi.  Ben de Malatya’da yapmaları için ısrar ettim. Yüzde 90 Malatya’da çekilecek. Şuan Meksika’da film çekimi sürüyor. Büyük ihtimalle 2023’ün yazında olur. Tam kesinleşirse eğer değerli başkanımız Selahattin Gürkan’a gideceğiz ve durumu anlatacağız.” Diye konuştu.

Bakmadan Geçme