Federasyon Başkanı Çolakoğlu Kayhan'ı ziyaret etti

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Oryantiring  Federasyonu Başkanı Prof Dr.  Tekin ÇOLAKOĞLU  Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret etti.

06 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde meydana gelen depremden ötürü Spor Bakanlığının talimatıyla ve Oryantiring Federasyonun ''Sporun İyileştirme Gücü'' projesi 14 Nisan 2023 tarihinde Malatya'da icra edildi. Faaliyet için ilimize gelen Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin Çolakoğlu Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU Konuşmalarına Öncelikle 11 ilimizde meydana gelen ve bu illerden bir tanesi olan Malatya ilimizde yaşanan depremin acısını ve üzüntüsünü ifade ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Çolakoğlu "Rabbim bir daha böyle bir afedi güzelim ülkemize yaşatmasın. Yaşanan bu deprem hepimizi derinden etkilemiştir. Bende Kahramanmaraş' ın ELbistan ilçesindenim. Bizlerde akrabalarımız dostlarımızı kaybettik.Ülkemize geçmiş olsun " dedi.

Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ise konuşmasında önceklikle ilimizde bu zor günlerde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan sizlere Kurumumuz adına çok teşekkür ederim. İlimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.ifadelerini kullandı.

Kayhan "Bizler Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak depremin ilk gününden beri hizmete Spor bakanlığımızın talimatı ile devam ediyoruz. Yaşanan bu deprem felaketi sizleri de bizleri de derinden üzmüştür.Bakanlığımızın , Federasyon Başkanlarının ve de İl Temsilcilerimizin desteği ile ilimizde bu tür etkinlikler yaparak kanayan yaraya merhem olup hep birlikte bu yaraları saracağız. Türkiye Oryantiring Federasyonunun başlatmış olduğu ''Sporun İyileştirme Gücü'' projesi ile bugün ilimizde iki ayrı nokta da yapmış olduğumuz faaliyet ile katılımcı sporcuların ve ailelerin yüz ifadelerindeki sevinci görmek bizleri de çok mutlu etti."

Kayhan sözlerine başta Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin Çolakoğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Murat İrteni'ye ve Oryantiring İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN'e ''Sporun İyileştirme Gücü'' projesi ilimizde organize edip başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerinden ötürü teşekkür etti.

Son olarak konuşma yapan, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin Çolakoğlu ''Sporun İyileştirme Gücü'' etkinlik faaliyetini yapmamız da öncülük eden Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Şube Müdürü Murat İrteni'ye ve Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN'e emeklerinden ötürü  teşekkür etti.Çolakoğlu," Allah nasip Kısmet ederse , yakın bir zaman da Malatya ilimize güzel bir projede tekrar geleceğiz.  , 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizin 11 ilinde meydana gelen deprem dolayısıyla, ölen vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimize çok geçmiş olsun. Güzel günlerde tekrar bir arada görüşmek dileğiyle..". diyerek konuşmasını bitirdi.

Bakmadan Geçme