Facebook Üyeleri İle dalga geçiyor..!

Sosyal medya sitelerinden Facebook üyeleri ile dalga geçmeye devam ediyor.

Sosyal medya sitelerinden Facebook üyeleri ile dalga geçmeye devam ediyor. 
Her paylaşım sonrası Topluma aykırı paylaşım olarak şikayet etme usulü ile (Şikayet edenin Allah belasını Versin) 6 ay , 1 sene, 3 ay ve komple kısıtlamaya giden Facebook ekibi, yaptığı kuralsız hatalar sebebiyle üyelerini çıldırtmaya devam ediyor.
2 Nisan 2012’de paylaştığım  Abdullah Çatlı adlı vatansever birinin sözünü paylaşımım sebebiyle uyarı geldi. Akabinde Alaattin Çakıcı ile gerçekleştirdiğim Malatya Cadde haber sitemdeki haberi paylaşımım sonrası gelen kısıtlama.. MHP Haberlerini siyasi içerik olarak gören Facebook  yönetimi 2 gün önce facebook hesabımı kapatarak, kimlik fotoğrafımı isteyen bir uyarı gönderdi.

Yaklaşık 25 senelik bir basın mensubu ve akabinde siyasetçi biri olarak bu yaptırımların Facebook’un sadece Türk vatandaşlarına karşı geliştirdiği bir eylem olarak görmekteyim. Nihayetinde Facebook sayfalarında bir çok hdp sempatizanların şahsi hesapları dururken, şahsım sadece Türkiye lehine paylaştığım haberler ve akabinde vatansever aslanların sözlerini paylaşmam, Türkiye Cumhuriyetine bir çok konuda canını ortaya koyan Alaattin Çakıcı beyin haberlerini paylaşmamda sıkıntı gören Facebook yönetimine tek bir söz, ‘ ALIN BAŞINIZA ÇALIN’ facebookunuz..
Şu an facebook kişisel hesabım tamamen kapalıyken, arkadaşlarımın paylaşımlarını link olarak mail üzerinden yollayan Facebook yönetimi size bir şey diyemmi; Başınıza çalın facebokunuzu…
Bu olay karşısında devletimizin yanında olduğumu facebook kullanmak yerine, Linkedin’I tercih edeceğimi, What Shap kullanacağıma Telegram, bip kullanacağımı beyan ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Liderim Dr.Devlet Bahçeli beyin ve tüm bakanlığımızın konu hakkında mutlaka çözüm yolları bulacaklarına inandığımı belirtmek isterim. 

FACEBOOK ARTIK ŞAPKASINI MASAYA KOYSUN..

Bakmadan Geçme