Eski MHP'den Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süreçlerini başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi; Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süreçlerini başlattı. 

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında sizlerle beraber büyük Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet vermekten büyük onur duyacağım” dedi.
Dilara Temizlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Malatyalı İş İnsanı MHP Genel merkezine giderek Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı   başvurusunu yaptı.Konuyla ilgili bir açıklama yapan MHP Malatya Milletvekili Aday AdayıSüleyman  Eski
Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük can kaybı vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar tememni ediyorum. Hep birlikte el ele vererek Şehrimiz Malatya’mız ayağa kaldıracağız. Yine meydanlarda çay içeceğiz , cadde ve sokaklarında vatandaşlarımız gezecek , Depremin izlerini sileceğiz. Malatya'mıza ve Türkiye’mize geçmiş olsun. “Yaralarımızı birlikte saracağımıza olan inancım tamdır. “Ülkemizin ve memleketimizin içinde bulunduğu yüzyılın afeti deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum”” ifadelerini kullandı.

Eski MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Başvuru sonrası Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkan Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü, Malatya'mıza yapacağız projelerimiz hakkında genel Başkanımıza bilgi verdik, Malatya’mızın AFAT bölgesi olarak ilan edilmesini 11 ilde yapılacak olan yardımların Malatya’mıza kazandırmasını temennisinde bulunduk.

“MHP Genel Başkanı Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Süleyman Eski’ye hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme