Esenlik'ten Yeşiltepelilere Müjde..!

Esenlik A.Ş.Ticari Direktörü Ömür Yoldaş, Yeşiltepelilere bir müjde vererek çok yakında bazı sorunların ortadan kalkmasıyla birlikte market kuracaklarını açıkladı.

Esenlik A.Ş.Ticari Direktörü Ömür Yoldaş, Yeşiltepelilere bir müjde vererek çok yakında bazı sorunların ortadan kalkmasıyla birlikte market kuracaklarını açıkladı.
Yeşiltepe’de haber merkezimize gelen şikayetler üzerine, Esenlik A.Ş Ticari Direktörü Ömür Yoldaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede özellikle Yeşiltepe Tekdut mahallesinden kaldırılan esenlik marketin nedenini sormak üzere görüştüğümüz Yoldaş, “2 sene öncesinde marketimiz vardı. Yeşiltepe tekdut mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız haklı olarak tekrar öz kaynağımız esenlik’in market olarak hizmet etmesinden yanadır. Yeşiltepe tekdut mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız için, ve onların önerisine çözüm bulma noktasında ivedi olarak çalışıyoruz. Ergenekon köprüsünde bazı emlak sorunları yaşanmakta. Bu sorun DDY(Devlet Demir Yolları) ile bir pürüz. Bu olayaın çözülmesini bekliyoruz. Bu sorun çözülür çözülmez , hem topsöğüdü hemde Tekdut mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız için 400 metrekarelik dev bir market düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın isteğini asla kulak ardı etmiyoruz. Var gücümüz  ile Esenlik marketlerin hem maddi anlamda hemde marka anlamında daha iyi yerlere çıkarmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha ucuz hizmet verme adına gecemizi gündüzümüze katmaktayız..” dedi.
Yeşiltepe Tekdut’ta yaşayan vatandaşların önerilerini mutlaka çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Yoldaş, “ Ergenekon köprüsü emlak sorunu çözülür çözülmez, market kurmamız çok zor değil. 2 veya 3 ayımızı alır. Tüm Yeşiltepeli vatandaşlarımız rahat olsun. Bu isteklerini yerine getirme adına çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar 1
Kadir 13 Mayıs 2022 00:00

TCDD ile sorun çözüldü diye biliyorum

Bakmadan Geçme