Erdoğan'dan Aliyev'e 'Hayırlı olsun gardaşım' sözleri

Yeni aracı TOGG'u teslim alan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'

Büşra İrem ÇAM/Ankara, (BHA)-

Yeni aracı TOGG'u teslim alan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Togg, sizin liderliğinizde kardeş Türkiye’nin ilmi, sınai potansiyelinin gelişmesinin bir başka bariz bir örneğidir” sözlerini kullandı.

Türkiye’nin yerli ve elektrikli otomobili TOGG T10X’in ilk teslimatı dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’a teslim edildi. Bugün ikinci teslimat Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, beraberindeki heyetle Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’yü ziyaret ederek Aliyev’e yeni aracını teslim etti.

“Gardaşım TOGG’unu teslim aldı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili “Gardaşım İlham Aliyev de Türkiye’nin gururu Togg’unu teslim aldı. Hanenize hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin gardaşım” paylaşımında bulundu.

“Kardeş Türkiye’nin gelişmesinin bariz örneğidir”

Erdoğan’ın paylaşımını alıntılayan Aliyev, “Teşekkür ediyorum. Aziz Kardeşim. Amin! Togg, sizin liderliğinizde kardeş Türkiye’nin ilmi, sınai potansiyelinin gelişmesinin bir başka bariz bir örneğidir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme