Erasmus Proje Çalışmaları Devam Ediyor

Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus+ Kapsamındaki Staj Çalışmaları İçin Düzenlenen 1. Grup Italya ve 2. Grup Portekiz Hareketliliği Tamamlandı.

Malatya Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus+ Kapsamındaki Staj Çalışmaları İçin Düzenlenen 1. Grup Italya ve 2. Grup Portekiz Hareketliliği Tamamlandı.
Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA102) kapsamında hazırlanan "Çocuk Gelişimi Bilişim Avrupa'ya Erişim" adlı proje ile 2 Ekim 2022 - 22 Ekim 2022  ve 30 Ekim 19 Kasım tarihleri arasında staj çalışması yapacak Çocuk Gelişimi Alanı öğrencilerin İtalya/ Milano hareketliliği ve 19 Kasım -10 Aralık tarihleri arasında staj çalışması yapacak olan Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri Portekiz Braga Hareketliliği gerçekleşti.

Okul öğretmenlerinden Hikmet REŞİTOĞLU refakatindeki 4 öğrenci 3 hafta süre ile Mehmet Emin ÖZ refakatindeki 4 ogrenci, 3 hafta süre ile Italya / Milano'da "Okul Öncesinde Montessori Eğitimi Uygulamaları" konusunda staj faaliyetini gerçekleştirdikten sonra  Mehmet ÇALIŞKAN ve Hikmet REŞİTOĞLU refakatindeki 8 ögrenci, Portekiz / Braga'da  "Bulut Teknolojileri Uygulamaları" konularında 22 günlük staj Eğitimi hareketliliğini gerceklestirdiler. Staja katılan  Oğrenciler aynı zamanda Italya ve Portekiz'in kültürel ve doğal yapısı hakkında bilgi sahibi oldular. 


Malatya Yeşilyurt Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  "Çocuk Gelişimi Bilişim Avrupa'ya Erişim" Adlı  Erasmus+ Projesi Kapsamında staja katılan öğrencilerimiz 10 Aralık tarihinde yurda döndü.

Bakmadan Geçme