Elazığ – Malatya Gönüllü Ekibi Gönüllere Dokundu

İyilik Yap Kalplere Dokun Gönüllü Yardım Ekibi, Elazığ Gönül Köprüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Malatya Gönül Bağı Derneği tarafından

Sıtkı Taşel/Elazığ(BHA)İyilik Yap Kalplere Dokun Gönüllü Yardım Ekibi, Elazığ Gönül Köprüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Malatya Gönül Bağı Derneği tarafından ilki düzenlenen “çocuk şenliği” programında çocuklar doyasıya eğlendi.

İyilik Yap Kalplere Dokun Gönüllü Yardım Ekibi, Elazığ Gönül Köprüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Malatya Gönül Bağı Derneği tarafından çocuk şenliği programı düzenlendi.

Valilik önünde gerçekleşen programda depremzede ve Elazığlı çocuklar gönüllerince eğlendi.

BAKICI: ELAZIĞ ÇOCUK FESTİVALİNİN İLKİNİ DÜZENLİYORUZ

İyilik yap kalplere dokun gönüllü yardım ekibi başkanı Hakan Bakıcı, “Bugün Elazığ çocuk festivalinin ilkini düzenliyoruz. Bizlere destek olan Malatya Gönül Bağı ekibi ve Gönül Köprüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne aramızda oldukları için çok teşekkür ediyorum. Bizlere destek olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

FIRAT: ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLDU

Elazığ Gönül Köprüleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Tülay Fırat, “Gönül Bağı ve İyilik Yap Derneği’miz ile birlikte yardımlaşma, dayanışma günümüzde bizleri tek bırakmayan gönüllü annemiz, annelerimiz ve kardeşlerimizle birlikte bir araya geldik. Allah razı olsun. Valilikte destekte bulundu. İdil Hanım’a çok teşekkür ederim, belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Çok güzel bir günde çocuklarımızla birlikte bulunduk” şeklinde konuştu.

AKBAYRAK: AMACIMIZ ÇOCUKLARI EĞLENDİRMEK

Malatya Gönül Bağı Derneği Genel Başkanı Zehranur Akbayrak, “İyilik Yap Kalplere Dokun Derneğiyle birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz etkinliklerimiz hoş geldiniz. Amacımız burada çocukları eğlendirmek, güldürmek. Bir nevi olsun motivasyon vermek. Şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklar Karagöz ve Hacivat gösterisiyle keyifli bir gün geçirdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme