• Haberler
  • Elazığ
  • Elazığ'ın ve İlçelerinin Kurtuluş Planı Kitap Haline Getirildi

Elazığ'ın ve İlçelerinin Kurtuluş Planı Kitap Haline Getirildi

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban

Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın kaleme aldığı “ Elazığ İlçelerinin Kurtuluş Planı” isimli kitabın lasman toplantısı yapıldı.“

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban “2023 Türkiye, 2034 Elazığ” sloganıyla 10 sektörde hazırladıkları projelerini paylaşmaya devam ediyor. Her hafta bir sektör ile ilgili projelerini paylaşan HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban  Elazığ’ın tarih ve kültürde cazibe merkezi olduğuna dikkat çekti.
Hazırladıkları “Tarih ve Kültür Şehri Elazığ” başlıklı projelerini şehir medyasıyla paylaşıp kamuoyunun ve yerel dinamiklerin dikkatini çekmeyi hedefleyen Başkan Çoban titizlikle hazırladıkları başlıklardan bir tanesinin de Elazığ’ın sahip olduğu tarih ve kültür olduğunu ifade etti.
Hazarsam(Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın kaleme aldığı “Elazığ İlçelerinin Kurtuluş Planı” isimli kitabın lansmanı yapıldı.Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın kaleme aldığı “ Elazığ İlçelerinin Kurtuluş Planı” isimli kitabın lasman toplantısı yapıldı.“Elazığ İlçelerinin Kurtuluş Planı” kitabının tanıtım toplantısına çok sayıda basın mensubu katıldı.
Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ İlçelerinin Kurtuluş Planı” kitabı hakkında bilgiler verdi.
 

Bakmadan Geçme