Elazığ HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Şükranlarımı Sunuyorum

Hazarsam Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban Elazığ'ın 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Hazarsam Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban Elazığ'ın 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Hazarsam Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ'ın 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Başkan Çoban, emeği geçenlere teşekkür etti.

"Cumhuriyetin 100. Yılında depremzedeye 100 Bin Sosyal Konut Projesi” tanıtım toplantıları için Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca ile Afet Bölgeleri’ndeki cemiyet başkanları ile bir araya gelen Hazarsam Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ'ın 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

ÇOBAN: CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A İLİMİZ ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Elazığ’ın Afet kapsamına dahil edilmesi sürecine büyük destek olan başta medya kuruluşları olmak üzere tüm siyasilere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlin sesine duyarlıkla cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da şükranlarımı sunuyorum. Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası Elazığ’da oluşan yüksek hassasiyet ile ilimizin Afet kapsamına dahil edilmesi sürecine büyük destek olan başta medya kuruluşlarımız olmak üzere, tüm siyasilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimizin sesine duyarlıkla cevap veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıtkı Taşel - Elazığ - (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme