Elazığ'da Öğrencilerden 'Kahveler Bizden Okuması Senden' Etkinliği

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, toplumun okuma alışkanlığı kazanması amacıyla

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, toplumun okuma alışkanlığı kazanması amacıyla “Kahveler Bizden Okuması Senden” etkinliği gerçekleştirdi.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, hazırladıkları “Kahveler bizden okuması senden” projesini hayata geçirdi.


Proje kapsamında İletişim Fakültesi Giriş Kapısı önüne kahve standı kuran öğrenciler, arkadaşlarına kahve ikram edip birlikte kitap okudu.


Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Çakar, öğrencilerinin sosyal bir anlayışı yerleştirmek adına çaba sarf ettiklerini kaydetti.

ÇAKAR: UMARIM HERKES KİTAPLARININ SAYFALARINI ÇEVİRMEYE BAŞLAR

Çakar, “İletişim fakülteleri sadece teorik eğitim veren kurumlar değil. Uygulamada da öğrencilerimize de birçok sorumluluk vererek öğrencilerimize bir anlayışı oturtmak için bugünde böyle bir uygulamaya gittik. Öğrencilerimi her şeyden önce kutluyorum. Çünkü onlar bir çaba ortaya koyuyorlar veya sosyal bir anlayışı yerleştirmeye çalışıyorlar. Bugünkü yapmış olduğumuz uygulamada kazandırılması ve herkesin artık bunu hobi olarak değil bir zorunluluk olarak yapması olayı. Umarım arkadaşlarımız başarılı olur ve artık herkes kitaplarının sayfalarını çevirmeye başlar” ifadelerini kullandı.

ATEŞ: BUNU YAYGINLAŞTIRMAK İSTİYORUZ

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Büşra Ateş, “Bizim bu projede amacımız kitap okuma alışkanlığını kazandırmak. Bu her ne kadar sosyal sorumluluk projesi olsa da biz bunu yaygınlaştırmak istiyoruz. bu projede olan bize destek veren hocamız Mehmet Fatih Çakar’a çok teşekkür ederiz” dedi.

KIŞOĞLU: KİTAP OKUMANIN ÖNEMİNİ KAZANDIRMAK İÇİN YAPTIK

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Emre Kışoğlu, “Bu etkinlikteki amacımız milleti kitap okumaya teşvik etmek. Günümüzün çapında kitap okumanın önemini kazandırmak için yaptık. Etkinliğimiz bir gün boyunca devam edecek. Umarım arkadaşlarımıza bir faydamız olur” diye kaydetti. (Sıtkı Taşel)(BHA)

Bakmadan Geçme