Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Bilal Çoban Karaçor Bölgesini Ziyaret Etti

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim süreci kapsamında Karaçor Bölgesine ziyaretlerde bulundu.

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim süreci kapsamında Karaçor Bölgesine ziyaretlerde bulundu. 

Yoğun ilgi ile karşılaşan bağımsız aday Çoban, ailesinin bir tarafının Karaçorlu olduğunu ifade ederken, konvoylar eşliğinde bölgenin tüm köylerine ziyaretlerde bulundu. 

Bağımsız aday Prof. Dr. Bilal ÇOBAN kalabalık gruplarla toplantılar gerçekleştirirken, Karaçor’un evladına sahip çıktığını bugün görüyorum diyerek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
“ Bölge bizim bölgemiz. Hamd olsun kalabalık konvoylar eşliğinde tüm bölgemizi ziyaret etme fırsatı yakaladık. Gösterilen ilgi, bölgemizin çocuğuna sahip çıkma eylemidir. Hepinize teker teker teşekkürü borç bilirim. Bildiğiniz üzere büyük dedemiz Molla Davut da bu bölgenin adamıydı. Nice talebeler yetiştirmiştir. Yine ne mutlu bizlere ki, onun itibarının gölgesinde bugün, sizlere destek çağrısı yapmaya geldim. Karaçor bölgesi tarım ve hayvancılık konusunda kendini en geliştirmiş bölgelerimizden biridir. Bu üretimi lojistiğe yansıtmak için gerekli olan ihtiyacımız burada yaşayan tüm akrabalarım ve hemşehrilerimizin malumudur. Karaçor Köprüsü. Nasip olacak, 14 mayıs sonrasında mecliste ilk haykıracağımız çağrılardan biri olacaktır bu köprü. Nihayete erdireceğiz ve Elazığ biberini ülkemiz limanlarına daha hızlı nasıl ulaştırırız onun derdinde olacağız. Ben bu bölgenin, sadece Karaçorun da değil, Palu’nun, Kovancılar’ın, Arıcak’ın, Alacakaya ve Karakoçan’ın da vekili olacağım. Şehrimizin ticaretini de siyasetini de vereceğiniz destek ile irade gösterecek ve değiştireceksiniz. Allah, çıktığımız bu yolda bize yar olsun. Şanlı bir zafer ile yardım etsin inşallah.”
Bağımsız aday Çoban’a destek veren vatandaşlardan destek açıklamarı geldi. Yapılan açıklamalar şöyle;

SENDEN BAŞTA ALLAH VAR SONRA SEN VARSIN 
“ Biz başkasını ne tanırız ne de Karaçorludur. Senden başka kime oy vereceğiz. Senin yakana yapışır yine istediğimizi yaptırırız. Yeğenimizsin bizim. Senden başta allah var, sonra sen varsın.”

BU BİR KARAÇOR BAYRAĞIDIR
“ Bu bir Karaçor bayrağıdır. Bilal bu bayrağa zeval getirmez. Bizim yeğenimizdir. Köprümüzü de yapar, yollarımızı da yapar. Biz senden razıyız, Allah da senden razı olsun yeğenim.”

YEĞENİMİZ EVİNE GELMİŞ
“ Biz sana namusumuzu da oyumuzu da teslim ediyoruz. Bu bir Karaçor için fırsattır. Özal’ı Malatya meclise gönderdi başbakan etti, Elazığlı olsaydı meclise bile gidemezdi. Bizim desteğimiz sanadır. Gözün öpmüşüm.”
 

Bakmadan Geçme