Ekomaxi, Building Iraq'a Katılıyor

Ekomaxi, 21 – 24 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan İnşaat, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı Building Iraq'a katılıyor.

Ekomaxi, 21 – 24 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan İnşaat, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı Building Iraq’a katılıyor.

Ekomaxi, yapı ve altyapı sektörünün temsilcilerini Irak’ta bir araya getirecek olan organizasyonda; yenilikçi GRP su depolama sistemlerini, sunduğu hizmetleri ve güncel referanslarını anlatacak.

Su depolama sistemlerinin öncü ve lider markası Ekomaxi, 21 – 24 Kasım tarihleri arasında Irak’ın başkenti Bağdat’ta düzenlenecek olan Building Iraq Fuarı’nda yerini almaya hazırlanıyor.

Güney Kore’den yaptığı teknoloji transferi ile“modüler GRP su depolama sistemleri”ni Türkiye’de üretip, dünyaya ihraç eden Ekomaxi, Irak Merkez Bankası projesinin ve Irak’taki daha birçok prestijli projenin de tedarikçisi konumunda yer alıyor.

Ekomaxi, suyu kalitesini bozmadan, uzun yıllar güvenli bir şekilde muhafaza eden bu yenilikçi GRP su depolama sistemlerini, Building Iraq Fuarı’nda ziyaretçilerle paylaşmak için gün sayıyor.

Yapı ve altyapı sektörünün temsilcileri, 2 numaralı salonda bulunan C61 numaralı Ekomaxi standını ziyaret ederek; markanın sergilediği GRP modüler su depolama sistemlerini keşfetme, hizmetleri ve referans projeleri hakkında bilgi sahibi olma imkânı bulacak.

Building Iraq Fuarı’na 8 ülkeden 5 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Hifyber Hakkında

Hifyber, 2.500’e yakın çalışanı ile 3 kıtada faaliyet gösteren Denizli, Türkiye merkezli Abalıoğlu Holding’in iştiraki olan Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş. firmasının elektrospining teknolojisi ile nanofiber kaplı filtre medyası üreten markasıdır.

Hifyber, Denizli’de bulunan üretim tesislerinde 2014 yılından bu yana endüstriyel hava filtrasyonu ve HVAC sistemleri alanında faaliyet gösteren firmalara, yarı-mamül olarak “nanofiber kaplı filtre medyası” üretmektedir. Hifyber aynı zamanda N95 (FFP2) / N99 (FFP3) yüz maskeleri için de performans katmanı üretimi gerçekleştirmektedir.

Bakmadan Geçme