Ekip gibi ekip

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne sosyal medyadan tebrik mesajı

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir dizi temaslarda bulunkak üzere, Malatya'ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya resmi sitesinden,"Ekip gibi ekip
Malatya İl Müdürlüğümüzde ekip arkadaşlarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki süreçte vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam." ifadelerine yer verdi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen personel ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.İl Müdürü Galip Sökmen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın ilimizi ziyareti sonrası personeller ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın müdürlüğümüzü ziyareti sonrası yapılan toplantıda gündeme gelen dilek ve temennilerin ivedilikle hayata geçirilmesi ile ilgili personeller ile görüş alışverişinde bulunuldu. 
İlimizde yapılan 7 aylık çalışmamalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Galip Sökmen, “ Sayın Bakanımız sosyal medya hesabında ilimiz ile ilgili ‘Ekip gibi ekip’ ifadesi kullanarak Malatya İl Müdürlüğü olarak bizi son derece mutlu ederek çalışmalarımızı daha arzu edilen seviye ulaştırmak noktasında motive etmiştir. Bundan sonraki çalışmalarımızda siz değerli çalışma arkadaşlarımızla bu motive ve bu sıfata yakışacak çalışmalar yapacağız. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla ev ev, kapı kapı dolaşarak devletimizin şefkatli yüzünü her yönüyle vatandaşımıza ulaştıracağız. Birlikte görev yapmaktan mutluluk duyduğum bütün kurum ve kuruluşlarımızda çalışan çalışma arkadaşlarıma yapmış olduğu çalışmalardan teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme