Durakem 2022 Yılını Artı İle Kapattı

İş insanı Murat Aslancan

İş insanı Murat Aslancan ,’’Su yalıtımı ve yapı kimyasalları ihtiyaçlarınıza çözüm ortağı oluyoruz. Her geçen gün teknolojik yatırımlarımıza devam ederek büyüme yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz’’
DURAKEM Yapı Kimyasalları ile ilgili bilgi veren iş insanı Murat Aslancan , Malatya Cadde Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Said Yalçın’a sektör hakkında bilgi aktardı .
Aslancan, “Geleneksel yapımız üzerine farklı plan ve stratejiler ekleyerek birçok konuda ileriye dönük çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda hedef pazarımızı genişletiyor ve günlük üretim kapasitemizi artırmayı planlıyoruz” dedi.
2013  yılından itibaren faaliyet gösteren  ve kalite, devamlılık, uygulama kolaylığı ve insan sağlığını ön planda tutan DURAKEM, Konusunda uzman ekibi, bayiler ve hizmet verdiği herkesle ortak hareket ederek, tüketicinin sıkıntı yaşamadan faydalanabileceği, üretimden tüketimine kadar insan sağlığı ve doğayı bozmayan ürünleri piyasaya sunuyor.
Müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına yönelik özel üretim de yaptıklarını açıklayan Murat Aslancan,’’ Üretimin her aşamasında kalite kontrolü yürütüyoruz. Her zaman aynı kalitede ürün üretmek, vermiş olduğumuz ürün garantisinin temelini oluşturuyor. Kalitesini kanıtlamış ürünler, başarılı çalışanlar, iyi hizmet ve yılların vermiş olduğu teknik deneyim bizi başarıya götürüyor’’diye belirtti.
Aslancan, 2022 yılının oldukça zor bir süreç olmasına rağmen  ,süreci artı ile kapatmış başarılı bir firma olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
Aslancan açıklamasında; “2013 yılından bugüne Malatya 1.organize de üretimini yaptığımız Durakem Yapı Kimyasalları Su Yalıtım Ürünleri mantolama malzemeleri ile hizmet vermektedir.Tüm dünyanın ’da etkilendiği ekonomik süreçte inşaat grubu olan tüm ürünlere orantısız zam gelmesi bizi bu süreçte zorlasa da 2022 yılını artı ile kapatmayı başarmış bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Zamların üst üste geldiği, çimento fiyatlarının tutarsız yükselişi tüm Yapı kimyasalları sektörünü ve bayilerimizi bu artış konusunda günü birlik fiyat vermek zorunda bırakan bir süreçten geçiyoruz.Bizi bu noktaya taşıyan ,desteğini esirgemeyen bayilerimize sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. ‘’Başarılı bir yolculuktur varış noktası’’ sözü ile  çıktığımız bu yolda, hep birlikte daha iyi yerlere gelmek ümidiyle’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme