• Haberler
  • Genel
  • Dünya Değişim Akademisi 52. Merkezini Bursa'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi 52. Merkezini Bursa'da Açtı!

Dünya Değişim Akademisi'nin 52. merkezi Bursa'da açıldı.

Dünya Değişim Akademisi’nin 52. merkezi Bursa’da açıldı. “Kendini değiştir dünyan değişsin” vizyonu ile hizmete giren yeni mekanda, dünyanın en kadim ve güçlü değişim teknikleri sunulacak. Tam donanımlı Değişim Uzmanları Bursa’da da sizleri bekliyor!

Dünya Değişim Akademisi’nin tüm merkezlerinde görülen güven, huzur ve bilgelik dolu ortam Bursa’da da hazırlanmış. Değişim Uzmanları şimdi de tüm Bursa’yı anlamlı bir mesajla kendini keşfe ve değişime davet ediyor: Umursadığımız tek şey gerçek değişimdir. Gerçek değişimin gerçekleşmesi için insanlar eski zihniyeti değiştirip yeni bir vizyona sahip olmalıdır. Yalnızca eski zihniyetten özgürleşip yeni bir vizyon kazanmış insan değişime açık olabilir..” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.  

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Bursa’da da  aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme