Dr.Öğretim Görevlisi Bingöl Aday Adaylığını Yaptı

Dr. Öğretim Görevlisi Hülya Berktaş Bingöl

Dr. Öğretim Görevlisi Hülya  Berktaş Bingöl MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Berkaş aday adalığını genelş merkezde yaparken şu görüşlere yer verdi, "Cumhuriyetimizin 100.Yılında;
Yüce Türk Milletine, şehitler ve yiğitler diyarı Malatya’mıza ve “Lider Ülke Türkiye” vizyonuna hizmet yolunda, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. 
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin." ifadelerinbi kullandı.

Malatya da son yıllarda başarılı akademik performansı ile tüm Malatya halkının sempatisini kazanarak, kısa zamanda büyük başarılara imza atan, Türkiye de Fair Play Ödülü ve Yılın En Başarılı Sporcu Kadın Ödüllerine layık görülen, Malatya için bir iftihar vesikası olan Dr. Hülya Berktaş BİNGÖL bu deneyim ve başarılarını Malatya da yaşayan vatandaşlar için yaraların bir an önce sarılıp hep birlikte, yeniden Malatya olmak adına Milliyetçi Hareket Partisi'nden Malatya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Bingöl Kimdir

18.08.1981 Malatya doğumludur. İlk, orta, lise ve lisans eğitimini Malatya’da tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini Fırat Üniversitesinde, Doktora eğitimini İnönü Üniversitesinde tamamlamıştır. Yayınlanmış çok sayıda kitap, kitap bölümü, makalesi bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok akademik kongre ve bilimsel etkinlik düzenlemiştir. 21 yıldır İnönü Üniversitesinde görev yapan başarılı bir akademisyendir. Taekwondo branşında 17 kez Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Uluslararası müsabakalarda ülkesini başarıyla temsil etmiş Milli bir sporcudur. Milli takım antrenörlüğü görevindede bulunmuştur. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Fair Play Büyük Ödülüne layık görülmüştür. GAP Gazeteciler birliği tarafından GAP Oscarları ödül töreninde yılın spor yöneticisi ödülüne layık görülmüştür. Protokol dergisi tarafından düzenlenen Gümüş Kariyer Ödül töreninde yılın spor bilimcisi/akademisyeni ödülüne layık görülmüştür. Evli ve iki çocuk annesidir. 

Yorumlar 1
Nusret Bingöl 22 Mart 2023 10:26

Hülya hocanın en doğal hakkıdır Malatya için çok güzel olur Ben şahsım adına inanıp güveniyorum

Bakmadan Geçme