Dr. Bingöl'den ABYB'ye ziyaret

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi

 

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi
 Malatya’da spora katkıları ile dikkatleri çeken İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl ile Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt , Spor Bilimleri Fakültesinin faaliyetleri ve birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Gerçekleşen ziyarette Dr.Bingöl , İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Eğitim öğretim faaliyetlerinin işleyişi, akademik ve idari personel ile fiziki imkanların yeterli olduğunu ifade etti.
‘’Öğrencilerimizin Kültürel gelişimi için gereken  dinamik güçlerin oluşmasını sağlayabilmek, Kişisel ve günlük sorunlarıyla uğraşan öğrencileri evrensel toplum değerleriyle buluşturmak, sosyal dayanışmayı desteklemek, yüksek değerlere sahip “dünya insanı” olabilme özelliklerini geliştirmelerine destek olmak öncelikli görevimizdir’’ifadelerine yer veren Dr.Bingöl,’’ tüm öğrencilerimizdeki mevcut ve özel değerlerin geliştirilmesine katkı sunmak , değerlerine değer katmak, becerilerini desteklemek ve  toplumsal bilincin kazandırılması noktasında elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz’’dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı bünyesindeki yayın organlarını taktirle takip ettiğini belirten Dr.Bingöl,’’gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile, kamuoyunu bilgilendirme noktasında üstlenmiş olduğunuz görev ve sorumluluğun bilinciyle hareket eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’’dedi.
Başkan Yavuzkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl’e teşekkür etti, başarılar diledi.
  ’’Hülya Berktaş Bingöl hocamızın, başarılı çalışmaları ve özellikle kadınlarımızın girişimciliğini daha da teşvik edecek önemli çalışmalarda bulunması taktire şayandır’’ifadelerine yer veren Başkan Yavuzkurt, ‘’hocamız üstlendiği her görevi  layıkıyla yerine getirmiş ve büyük başarılara imza atmıştır. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonrada büyük başarılara imza atacağından şüphemiz yoktur’’dedi.


Başkan Yavuzkurt,’’Hülya Berktaş Bingöl Hocamızın, başarılı çalışmaları ve özellikle kadınlarımızın girişimciliğini daha da teşvik edecek önemli çalışmalarda bulunması taktire şayandır. Hocamız üstlendiği her görevi  layıkıyla yerine getirmiş ve büyük başarılara imza atmıştır." dedi.

Bakmadan Geçme