Deva Partisinden Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve parti il yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz ay yapılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve parti il yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz ay  yapılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde tekrar başkanlığa seçilen Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.
    Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve partililerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Malatya sanayisinin gelişmesi için geçmiş dönemde başlattıkları değişim ve dönüşüm programlarına yeni dönemde daha farklı ve güçlü projelerle devam edeceklerini belirtti.
    Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ise göreve yeniden seçilen başkan Sadıkoğlu’nu tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi. 
Güneş; “Malatya yalnız bırkıldı!”
Güneş sözlerinin devamında; 
“Malatya bölgenin cazibe merkezi olması, dünya kayısı başkenti olmasına rağmen ne yazık ki ekonomik büyüme anlamında hak ettiği seviyeye ulaşamamış ve hatta sahip olduğu birçok değerinde AKP hükümetlerinin özellikle son dönemlerde uyguladığı liyakatsiz politikalar sonucunda adeta talan edilircesine elinden alınmasına engel olamamıştır. Başkan Sadıkoğlu’nun çalışmalarını ilgi ile takip etmekteyiz. Ancak iktidar ve iktidarın yerel temsilcilerinin ilimiz ekonomisinin gelişmesi hususunda yönetimde oldukları  herhangi bir katkı sunduklarını ne yazık ki göremedik. Gelişmekte olan organize sanayi bölgelerimizin alt yapıları, dış kaynaklı yatırımcıların ilgisinin çekilmesi, yatırım alanlarının arttırılması ve Malatya ticaretinde marka değeri yüksek yatırımların hızlandırılması hususunda hem şehrimizin hem de Ticaret ve Sanayi Odasının yalnız bırakıldığını görüyoruz.” Dedi.

Güneş; “Şehrimzi hak ettiğimiz güçlü yarınlara taşıyacağız”
“İlimizin her alanda ülke bazında yaşanılabilir bir kent olabilmesi için en temel husus güçlü bir şehir ekonomisidir. Liyakatten uzak kadrolarca yönetilen bir kentin güçlü bir ekonomiye sahip olması da mümkün değildir. Özellikle ülke genelinde yaşanan ekonomik dar boğazında etkisi ile Malatya genelinde de yatırımlar nerede ise durma aşamasına gelmiştir. Deva Partisi olarak genel başkanımız Ali Babacan’ında defaten belirttiği gibi hem şehrimizi hem de ülkemizi liyakatli, görevinde uzman genç ve dinamik bir kadro ile yöneterek hak ettiğimiz kazançlı ve güçlü yarınlara taşıyacağız.” Dedi.   
 

Bakmadan Geçme