Dağ, Malatya'lılar Haklının Her Zaman Arkasında Durmuştur

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya'lılar Birilerinin İstediği Değil , Haklı ve Halkın Yanında Olanın Her Zaman Dağ Gibi Arkasında Durmuştur Yanında Olmuştur Dedi.

Başkan Dağ, Malatya'lılar Haklı Olanın Her Zaman Dağ Gibi Arkasında Durmuştur
Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimi, Yeniden Güven Tazeleyerek Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; Özellikle ilk günden bu güne kadar sizin gibi çok kıymetli Malatya'nın tarafsız ve haktan yana basın ve medya temsilcileri hep yanımızda oldu. Sizlerin bizlere çok büyük destekleri oldu. Sizlerde bizler gibi kamu yararına hizmet veriyorsunuz. Objektif ve Tarafsız yayın anlayışı ve ahlakı ile hareket ediyorsunuz. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Bizde burada sizin gibi objektif ve tarafız bir şekilde Malatya'mıza ve üye arkadaşlarımızla hizmet vermeye çalışıyoruz. Demek ki Malatya'lılar büyük bir destekle bizleri buraya tekrar layık gördülerse bu benim ve ekibimin objektif , tarafsız ve adil olmasından dolayıdır. Bu makamlardan bir çok insan geldi geçti yarın bizlerde yerlerimizi başka arkadaşlara devredeceğiz diyen Başkan Sadıkoğlu önemli olan Allah'ın Rızasını kazanmak , Halkın rızasını kazanmaktır. Bizler Her Malatya'lının bir kuruşunun hesabını sormak ve korumak için buralara talip oluyoruz. Milletin , esnafın ve tüccarın hakkını korumak için insanlarımız bize destek veriyor.İnşallah bundan sonraki süreçte de ben ve çalışma arkadaşlarım yol arkadaşlarım bu sorumluluk çerçevesinde hareket ederek Milletimize ve Memleketimize hizmet edeceğiz.

Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bu ziyaret vesilesi ile bizleri tekrar bu göreve layık gören bizlere oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Artık seçim geride kaldı. Biz Malatya'mızın ve Esnafımızın daha iyi noktalara gelmesi için hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu yolculukta bizlerin yol arkadaşı olan ve her zaman yanımızda olan siz kıymetli basın ve medya mensuplarına da  ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı Anadolu Basın Birliğinin her bir üyesine ferdine şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum diyerek Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimine başarılar diledi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise konuşmasına tekrar güven tazeleyerek Başkan seçilen Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na ve yönetimine başarılar diledi. Başkan Zeki Dağ, Oğuzhan Başkanım bizim kardeşimiz akrabamız can dostumuzdur. Her şeyden önce çok çalışkan ve başarılı Malatya sevdalısı bir kardeşimizdir. Kendisi Malatya Sanayisinin ve Ticaretinin gelişmesi noktasında çok kısa bir zamanda büyük işler yaptı. Malatya Organize Sanayinin gelişmesinde ve bir çok firmanın Malatya'ya yatırım yapma noktasında büyük adımları oldu. Bugün Malatya Organize Sanayi Bölgesinde Oğuzhan Başkanımın desteği ile bir çok Fabrika üretim yapıyor Malatya'lılara iş ve aş kapısı oluyor. Bugün Malatya'da işsizlik oranı Başkanımın sayesinde dahada azalmaya doğru gidiyor ifadelerini kullandı.

Başkan Zeki Dağ, Malatya ekonomisine kattıkları katma değerden ve başarılı çalışmalardan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Bugünün anısına ve bu kadar başarılı bir başkanı ve ekibini unutmamak adına kabul buyururlarsa Oğuzhan Başkanıma arkadaşlarım adına bir başarı plaketi taktim etmek istiyorum. İnşallah Anadolu Basın Birliği olarak bizler Oğuzhan Başkanımın ve Yönetiminin her zaman yanında ve destekçisi olacağız dedi.
 

Bakmadan Geçme